Νυφικά χτενίσματα 2013 | Πρωτη news sport




Την ημέρα του γάμου σας το νυφικό χτένισμα θα πρέπει να μπορεί να «κρατήσει» πολλές ώρες, να «γράφει» ωραία στο video και τις φωτογραφίες, να ταιριάζει με το νυφικό σας, να είναι κατάλληλο για το στυλ του γάμου σας, να ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας και οπωσδήποτε να σας αρέσει !
Πώς να επιλέξετε το νυφικό χτένισμα που θα σας κάνει να λάμψετε την ημέρα του γάμου σας;  Αρχικά θα δούμε τι χρειάζεται να λάβετε υπόψη σας για να αποφασίσετε το τέλειο χτένισμα και στη συνέχεια θα εξετάσουμε πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε συγκεκριμένες κατηγορίες νυφικών χτενισμάτων.

Τι πρέπει να σκεφτείτε για να αποφασίσετε το νυφικό χτένισμα
1)       Τοποθεσία Γάμου, Εκκλησία και δεξίωση
Σίγουρα θα πρέπει να επιλέξετε διαφορετικό χτένισμα αν ο γάμος σας γίνει στη Μητρόπολη και στη συνέχεια ακολουθήσει δεξίωση σε ξενοδοχείο 5 αστέρων ή αν ο γάμος σας γίνει σε νησί ή σε ξωκλήσι και η δεξίωση στην ύπαιθρο ή σε Κτήμα με catering. Η επιλογή της τοποθεσίας (πόλη, χωριό ή νησί), της εκκλησίας (εκκλησία ή ξωκλήσι) και του χώρου της δεξίωσης (κλειστή αίθουσα ή ύπαιθρος) καθορίζουν τη βάση του στυλ του γάμου σας.
2)      Επιλογή νυφικού
Με βάση την απόφασή σας για το στυλ του γάμου σας θα επιλέξετε και το αντίστοιχο νυφικό το οποίο αναδεικνύει το δικό σας τύπο σώματος και προσωπικότητας.
3)      Τον τύπο της τρίχας των μαλλιών σας
α) Αν έχετε λεπτή τρίχα και λίγη πυκνότητα προτιμήστε χτενίσματα που δίνουν όγκο και κοντό προς μεσαίο μήκος μαλλιών.
β) Αν έχετε κανονική τρίχα και κανονική πυκνότητα είστε «ευλογημένες» γιατί ο τύπος μαλλιών σας προσαρμόζεται και αναδεικνύει όλους τους τύπους χτενισμάτων.
γ) Αν έχετε χοντρή τρίχα και ενισχυμένη πυκνότητα το μεσαίο μήκος μαλλιών είναι το καταλληλότερο και αποφύγετε χτενίσματα που δίνουν ακόμα περισσότερο όγκο.
4)      Το σχήμα του προσώπου σας
Το πρόσωπό σας έχει σχήμα οβάλ, στρογγυλό ή τριγωνικό; Μπορείτε να βρείτε μόνη σας, με τη βοήθεια μιας μεζούρας, ποιο είναι το σχήμα του προσώπου σας και στη συνέχεια να δείτε ποια χτενίσματα ταιριάζουν στο πρόσωπό σας στο άρθρο μας με τίτλο «Ποια Χτενίσματα ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σας;»
5)      Πότε χρειάζεται να προσθέσω μήκος ή πυκνότητα με extensions & τρέσες;
Θα χρειαστεί να προσθέσετε μήκος ή πυκνότητα στα μαλλιά σας στην περίπτωση που ο τύπος των μαλλιών σας, το μήκος και η πυκνότητά τους δεν μπορούν να «υποστηρίξουν» το χτένισμα που επιλέξατε.
Τα προϊόντα που μπορείτε να επιλέξετε ποικίλουν από τούφες extensions και τρέσες μαλλιών
 έως έτοιμες προς τοποθέτηση αλογοουρές και φράντζες που κυριολεκτικά μπορούν να σας προσφέρουν τα «πλούσια» μαλλιά που βλέπετε να έχουν οι ηθοποιοί !


Δείτε Φωτογραφίες 
Μια τελευταία συμβουλή: Αν είναι δυνατό δοκιμάστε τα «δοκιμαστικά» χτενίσματα σε παρόμοιες με το γάμο σας συνθήκες. Μια καλή πρακτική είναι να κάνετε ίδιο ή παρόμοιο χτένισμα σε ένα άλλο γάμο που θα είστε καλεσμένη για να δείτε αν σας «κούρασε», πως ήταν οι φωτογραφίες κλπ.



Δείτε Φωτογραφίες




















 
Top