Πιπιλή για Πολύδωρα: Αν συμπαθεί τη Χρυσή Αυγή να πάει εκεί να αλιεύσει ψήφους | Πρωτη news sport

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Επικρατείας και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Χρ. Λαζαρίδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega έδωσε τη δική του απάντηση στις δηλώσεις Πολύδωρα

«Η ΝΔ δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να συνεργαστεί με τους νεοναζί.
Όπως βλέπετε δεν λέω Χρυσή Αυγή, λέω νεοναζί. Και δεν το κάνουμε τυχαία και δεν το κάνω μόνο εγώ, το κόμμα το κάνει. Τους αποκαλούμε σαν αυτό που είναι. Όχι με το όνομα το οποίο επικαλούνται. Αυτό το ξεκαθάρισε τελικά και ο κ. Πολύδωρας, για να είμαστε δίκαιοι», υπογράμμισε.
Για τους δε ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, ο κ. Λαζαρίδης σημείωσε: «Νούμερα που δεν υπάρχουν. Μην ξεχνάτε ότι γι αυτό τα άκρα πάντα τα βάζεις στα άκρα, όταν είναι άκρα. Για να βάλεις τα όρια της ενότητας των υπολοίπων. Αλλιώς δεν μπορείς να κάνεις ενότητα. Και άμα κάνεις, το μετανιώνεις και εσύ και η χώρα».

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής της ΝΔ, Βύρων Πολύδωρας, απαντώντας σε ερώτηση για το αν μπορεί να συνεργαστεί η ΝΔ με τη ΧΑ, σημείωσε: «Βεβαίως. Μας έπιασε η ευαισθησία για την Χρυσή Αυγή η οποία είναι ψηφισμένη από 600.000 κόσμο, θα ψηφιστεί από 1 εκατ. και εμείς θα κάνουμε αναμνήσεις του Συντάγματος της Βαϊμάρης; Το ξέρουνε το σύνταγμα της Βαϊμάρης; Ξέρουνε ότι ήταν το πιο προχωρημένο Σύνταγμα στην κοινωνική πολιτική της Γερμανίας του Μεσοπολέμου; Ή όλης της ιστορίας του συνταγματικού δικαίου της Γερμανίας;».
«Η Πιπιλή είναι με την ιδεολογία της ότι οι Χρυσαυγίτες είναι φασισταριά, ναζί, επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία και τον τόπο. Αν ο κύριος Πολύδωρας τρέφει αισθήματα συμπάθειας προς τη Χρυσή Αυγή, μπορεί να μας κάνει την χαρά και την τιμή να πάει από εκεί να αλιεύσει ψήφους», τόνισε ηΦωτεινή Πιπιλή, μιλώντας επίσης στην πρωινή εκπομπή του Mega.
Στην επισήμανση ότι είναι ιστορικό στέλεχος του κόμματος, ανέφερε ότι «πολλά ιστορικά στελέχη έχουν καταστρέψει πολλά ιστορικά κόμματα».

Στο ερώτημα αν υπάρχει ενδεχόμενο διαγραφής του κ. Πολύδωρα από τη ΝΔ, η κ. Πιπιλή απάντησε: «Ούτε με απασχολεί αυτό. Ούτε και πρόεδρος του κόμματος είμαι. Νομίζω ότι την καλύτερη διαγραφή την κάνουν οι νοήμονες, οι πολίτες δηλαδή».
«Διαφωνώ, ήταν λάθος» απάντησε λακωνικά ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, όταν κλήθηκε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1, να τοποθετηθεί για τις δηλώσεις Πολύδωρα, που έβαλαν φωτιά στο πολιτικό σκηνικό.
«Περίεργη δήλωση» χαρακτήρισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου, όσα ανέφερε ο Βύρων Πολύδωρας για τη Χρυσή Αυγή.
«Γιατί είναι αυτονόητο ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα μπορούσε ποτέ να συνεργαστεί με τους νεοναζί» τόνισε η κ. Ασημακοπούλο
 
Top