Μας αφαίρε­σαν την ελπίδα, τα όνειρα,θυσίες δί­χως αύριο... | Πρωτη news sport


Ανάσταση Χριστού Θεασάμενη... μήνυμα που το περιμένουν όλοι οι ορθόδοξοι χριστιανοί
κάθε χρόνο με ευλάβεια, πίστη αλλά και προσμονή για το πότε θα έλθει και η δική τους ανά­σταση... 

Ο Χριστός μας λοιδορί­θηκε, βασανίστηκε και στο τέλος σταυρώθηκε. Για­τί; Απλά για να πάρει επά­νω του όλες τις αμαρτίες αφρώνων «Φαρισσαίων».

Τελικά αν σκεφτούμε τη θυσία του Θεανθρώπου ίσως κάποιοι απο εμάς πουν ότι αυτή η θυσία ήταν χωρίς αποτέλεσμα. Χωρίς αλλαγή στην κακή ανθρώπινη νοο­τροπία.

Εχουν περάσει χιλιάδες χρόνια και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Οπου και αν κοι­τάξεις «Φαρισσαίοι» παντού ρημάζουν τις ζωές μας και εμείς ως πρόβατα περιμέ­νουμε καθημερινά την δική μας ανάσταση. Ξέρετε, τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά των λαών έχουν γί­νει στο όνομα του Χριστού. Απο που να αρχίσω και που να τελειώσω...

Απο τις Σταυροφορίες όταν Χριστιανοί έσφαξαν Χριστιανούς δήθεν για να εξαγνίσουν την Χριστιανο­σύνη, από τα μυάσματα, κρύβοντας τους πραγματι­κούς λόγους του πολέμου που δεν ήταν άλλοι απο τα μεγάλα συμφέροντα των Ιε­ρών τόπων.

Από τότε μέχρι σήμερα τίποτα δεν έχει αλλάξει. Τα ίδια συμφέροντα έστω και αν πέρασαν χιλιάδες χρόνια μας κυβερνάνε και σήμερα. Άθλιοι σταυρωτές Ευρωπαί­οι αλλά και ντόπιοι σταυρώ­νουν το λαό μας καθημερι­νά. Χωρίς καμμία διαφορά απο τα βασανιστήρια που πέρασε ο Θεάνθρωπος.

Εδώ και τρία χρόνια μας υποβάλλουν σε θυσίες δί­χως αύριο. Μας αφαίρε­σαν την ελπίδα, τα όνειρα, μας οδηγούν καθημερινά σε τάσεις αυτοκτονίας και κά­ποιοι πιό αδύναμοι κάνουν πράξη δυστυχώς την απελ­πισία τους και όλοι γνωρί­ζετε ότι 5000 συνάνθρωποί μας έφυγαν άδικα απο τον απάνθρωπο τόπο που λέγε­ται Ελλάδα.

Και τι κάνουν οι κυβερ­νώντες; Απολύτως τίποτα πατριώτες, ή μάλλον εξα­κολουθούν να τσακώνο­νται για το πάπλωμα. Ακό­μη και τώρα που καταθέτω την ψυχή του λαού μας στο χαρτί κάποιοι κλέβουν ασύ­στολα ό,τι έχει απομείνει όρθιο.

Ναι, πράγματι κατάφε­ραν να βγούν στις αγορές και μάλιστα για επιβεβαίω­ση ήλθε στην Ελλάδα για μιά φορά ακόμη το αρπα­κτικό που ακούει στο όνομα Μέρκελ για να στηρίξει μιά παραπαίουσα κυβέρνηση που μοναδικό σκοπό έχει να σώσει τα μεγάλα συμφέρο­ντα και κάποιους «υποβρύ­χιους» κλεφταράδες που έχουν και το κουράγιο αλλά και το θράσος να μας κά­νουν μαθήματα δημοκρατί­ας. Αλήθεια, έχετε αναλο­γιστεί πως θα κάνει Πάσχα αυτός ο λαός; Πως θα ταϊ­σει τις Άγιες μέρες τα παιδιά του;

Κλείνοντας θα ευχηθώ σε όλους δύναμη και υγεία ζη­τώντας από τον Θεάνθρωπο μαζί με τη δική του Ανάστα­ση να έλθει και η δική μας. Οσο για τα πολιτικά ανδρεί­κελα, πίσσα και πούπουλα για όλους...
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΑΔΕΛΦΙΑ
ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
 
Top