Ένα βήμα πριν από την πτώχευση η επιχείρηση «Κτήμα Μαργαρίτα».στην Αλμυρή Κορινθίας | Πρωτη news sport

Την «πόρτα» της Μαργαρίτας Παπανδρέου
χτύπησε η οικονομική κρίση, αφού η επιχειρηματική δραστηριότητα της μητέρας του Γιώργου Παπανδρέου, στην Αλμυρή Κορινθίας, εμφανίζει μεγάλη πτώση στα οικονομικά της τα τελευταία χρόνια.

Το «Κτήμα Μαργαρίτα», που διατίθεται για δεξιώσεις γάμων, βαφτίσεις και διάφορες άλλες συνεστιάσεις, βρίσκεται ένα βήμα πριν από την… πτώχευση, αφού από τον Μάιο μέχρι και τον Οκτώβριο δεν έχει κλειστεί ούτε μία εκδήλωση. Αν και υπήρξαν εποχές που σχεδόν κάθε εβδομάδα όλο και κάποιος γάμος ή εκδήλωση γινόταν, τώρα στο ημερολόγιο του διοργανωτή δεν υπάρχουν καταχωρίσεις, ενώ ο ενδιαφερόμενος βλέπει μόνο τις διαθέσιμες ημερομηνίες για το 2013! Τότε είχαν καταγραφεί μόλις τέσσερις ημέρες, για τις 15 Ιουνίου, τις 13 Ιουλίου, τις 31 Αυγούστου και τις 7 Σεπτεμβρίου. Καμία τον Μάιο και τον Οκτώβριο.
Η εταιρεία που ενοικιάζει το κτήμα από τη Μαργαρίτα Παπανδρέου φαίνεται να βρίσκεται σε απόγνωση, αφού τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχει κλείσει ούτε μία εκδήλωση, με αποτέλεσμα η ιδιοκτήτρια να μη λαμβάνει τα χρήματα που εισέπραττε πριν από μερικά χρόνια από αυτή την επιχειρηματική δραστηριότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το 2013 είχε πέσει «γερό ψαλίδι» στις απαιτήσεις της, αλλά και στις τιμές της εταιρείας προς τους πελάτες.
Παλαιότερα, οι τιμές κυμαίνονταν από 26 έως 50 ευρώ ανά άτομο για όποιον ήθελε να νοικιάσει το κτήμα της οικογένειας Παπανδρέου, που ανέδειξε τρεις πρωθυπουργούς, τον Γέρο της Δημοκρατίας, τον Ανδρέα και τον Γιώργο.
Η χωρητικότητα του κτήματος φθάνει τα 650 άτομα, ενώ διατίθεται και πάρκινγκ για 100 αυτοκίνητα. Με βάση την τελευταία συμφωνία της εταιρείας εστίασης και διοργάνωσης γάμων στην οποία η κυρία Παπανδρέου ενοικιάζει τον χώρο, οι τιμές έπεσαν και κυμαίνονται από 15 έως 35 ευρώ το άτομο σε μια γαμήλια δεξίωση, ανάλογα με το μενού, τους καλεσμένους και τον στολισμό που θα επιλέξει το ζευγάρι. Από 150 έως 250 ευρώ χρεώνονται πλέον οι υπηρεσίες του d.j., όταν παλαιότερα έφθαναν και τα 350 ευρώ για μερικές ώρες μουσικής διασκέδασης.
Ωστόσο, δωρεάν παραμένουν οι φωτογραφίες των νεονύμφων με τη Μαργαρίτα Παπανδρέου, η οποία έχει εμφανιστεί ως guest star σε κάποιες εκδηλώσεις στο παρελθόν.                          Σήμερα όμως η οικονομική κρίση χτύπησε και το «Κτήμα Μαργαρίτα», οι υπεύθυνοι του οποίοι «κυνηγούν με το κιάλι» τους πελάτες. Εντύπωση προκαλεί επίσης το ότι και η ιστοσελίδα του κτήματος στο facebook έχει να ανανεωθεί από το 2010.
 Στέλλας Νοβάκη – ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
 
Top