Τατούλης «Πιστεύουμε στην ενίσχυση της τεχνογνωσίας των ελληνικών τεχνικών εταιρειών» | Πρωτη news sport

«Απέναντι στην «ενοχοποίηση των εταιρειών»
εμείς πιστεύουμε ακράδαντα στην ενίσχυση των Ελληνικών τεχνικών εταιρειών και εκτιμούμε ότι μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά στην προσπάθεια της χώρας για έξοδο από την κρίση» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης σε συνέντευξή του την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016 στο σταθμό ΣΚΑΪ και τους δημοσιογράφους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο, με αφορμή την παράδοση της γέφυρας της Τσακώνας στον οδικό άξονα Τρίπολης – Καλαμάτας.
«Πρόκειται για ένα εξαιρετικό επίτευγμα και μια από τις μεγαλύτερες τοξωτές γέφυρες στην Ελλάδα, η οποία έχει κατασκευαστεί από Ελληνικές εταιρείες, οι οποίες απέδειξαν ότι διαθέτουν εξαιρετικό επίπεδο τεχνογνωσίας» συνέχισε ο Περιφερειάρχης και σημείωσε ότι «το έργο αυτό δεν θα είχε υλοποιηθεί ποτέ, αν δεν είχε χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου με 50 εκατομμύρια ευρώ περίπου».
«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου αποδεικνύει συνεχώς ότι είναι παντού παρούσα και αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες που διαθέτει» υπογράμμισε ακόμη ο κ. Τατούλης και στο κλείσιμο της τοποθέτησής του σημείωσε ότι «τα αποτελέσματα της πολιτικής μας στον τουρισμό είναι πλέον εμφανή. Η Πελοπόννησος έχει καταστεί από τους σημαντικότερους προορισμούς και, όπως διαπιστώνεται κατά τη χειμερινή περίοδο, έχουμε πλέον full season τουρισμό».        


 
Top