Αποκλειστικό: Ανάσα για ζευγάρι δανειοληπτών - Διαγραφή χρέους 207.000,00 ευρώ από το Ειρηνοδικείο Ξυλοκάστρου | Πρωτη news sport


Με απόλυτη επιτυχία χειρίστηκε ο γνωστός Κορίνθιος  δικηγόρος ειδικευμένος και
στο Τραπεζικό Δίκαιο  Ανδρέας Βαγγόπουλος ,την υπόθεση οικονομικά αδύναμων δανειοληπτών που είχαν ενταχθεί στο νόμο Κατσέλη .Συγκεκριμένα  εκδίκασε και πήρε δικαστική απόφαση για τους πελάτες του με διαγραφή χρέους 207.000,00 ευρώ!!! (ποσοστό 84,06% επί του συνολικού).
και ταυτόχρονα δίνει ελπίδα για τους χιλιάδες δανειολήπτες που αδυνατούν αληθινά να πληρώσουν  τις οφειλές τους (κυρίως σε τράπεζες) ότι έχουν την δυνατότητα απαλλαγής οφειλών .

Η οριστική απόφαση έχει ως εξής:


Με την υπ’ αριθμ 170/2015 οριστική απόφαση το Ειρηνοδικείο Ξυλοκάστρου διέγραψε το ποσό των 207.000,00 ευρώ το οποίο αντιστοιχεί σε ποσοστό 84,06% επί του συνολικού χρέους των αιτούντων, οι οποίοι διασώζουν την κύρια κατοικία τους και συγκεκριμένα μία μεζονέτα συνολικού εμβαδού 122,00 τ.μ, ένα οικόπεδο εμβαδού 155,00 τ.μ και το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο της οικογένειας τους, υπό τον όρο καταβολής του ποσού των 40,00 ευρώ μηνιαίως για (5) πέντε έτη συμμέτρως σε όλους τους πιστωτές τους ενώ μετά την πάροδο πενταετούς περιόδου χάριτος υποχρεούνται στην καταβολή του ποσού των 95,67 ευρώ μηνιαίως ο καθένας για (15) έτη, με ταυτόχρονη διαγραφή του υπολοίπου.

Σ.Σ. Πολλές φορές αδύναμοι πολίτες διαπιστώνουν  ότι υπάρχει δικαιοσύνη δυο ταχυτήτων, όμως αρκετές φορές από την άλλη  υπάρχουν δικαστές που  αποδίδουν δικαιοσύνη αμερόληπτα.Η σημερινή απόφαση είναι μία από αυτές.


 
Top