Κ.Δημητρόπουλος -Το "Μάρμαρο" για τα Σκουπίδια θα το πληρώσουμε πανάκριβα όλοι μας...!!! | Πρωτη news sport



Κε Δήμαρχε, κοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ας
σταματήσουμε να μιλάμε για ΧΑΔΑ, ΧΥΤΥ, ΣΔΙΤ, ΣΜΑ, ΦΟΔΣΔΑ, ΠΕΣΔΑ ...κ.λ.π διότι όλα αυτά για τους πολίτες είναι ακαταλαβιστικα Μογγολικής γλωσσικής προέλευσης κι ας πούμε στους Συμπολίτες μας απλά λόγια κι αλήθειες.
Οι Συνδημότες συμπατριώτες μας πρέπει να γνωρίζουν οτι τα Σκουπίδια έφτασαν στο αδιέξοδο, γιατί βαρυνονται με μέγιστες ευθύνες , ναι μεν και οι Παρελθούσες Κυβερνήσεις αλλά εξίσου το ίδιο και οι Παρελθούσες Δημοτικές Αρχές, διότι δεν αναλάμβαναν το πολιτικό κόστος επίλυσης του τόσο σοβαρού προβλήματος που λέγεται ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ...
Με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στα δόντια των Μεγαλοεργολαβων, που υποτίθεται θα μας σώσουν από τα Σκουπίδια χρεώνοντας μας 100,00€ τον τόννο , κινδυνεύοντας να αυξηθούν τα Δημοτικά Τέλη κατά 80% και πλέον στους Λογαριασμούς της ΔΕΗ.
Ο Δήμος Κορινθίων είναι συνυπεύθυνος που κινδυνεύουμε να ενταχθουμε στο Σχέδιο Διαχείρησης Απορριμμάτων Πελοποννήσου λύσης ΤΕΡΝΑ, διότι αφού είχε κι έχει όπως ισχυρίζεται δικά του χρήματα να Υλοποίηση Δική του Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμάτων , γιατί δε το έπραξε τόσα χρόνια διαχειριζομενος ο Δήμος τα Απορρίματα του προς όφελός του.
Κι όχι να είναι όμηρος της εκάστοτε Περιφέρειας και ΤΕΡΝΑ.
Πώς θα το επιτυχαινε αυτό;;;
Εφόσον είχε την Πολιτική Βούληση και Σχεδιασμό η Σημερινή Δημοτική Αρχή να Υλοποιήσει τα δύο ρεύματα Ανακύκλωση & Κομποστοποιηση.
Οι Εργολάβοι τα Ανακυκλώσιμα Υλικά Θέλουν να εκμεταλλευτούν και το Κομποστ , διότι το Κέρδος γι αυτούς είναι "Μεγάλο πολύ Μεγάλο . Δηλαδή και θα κερδίζουν και θα τους πληρώνουμε κι απο πάνω, αφού θα μας έχουν "Σώσει" απ' τα Σκουπίδια βλέπετε.
Με λίγα λόγια εάν είχε Δήμος επιτύχει υψηλά ποσοστά Ανακύκλωσης & Κομποστοποιησης (κι όχι μόνο 5% των Απορριμάτων βάση επίσημων στοιχείων και ζυγολογιων) τόσα χρόνια με σωστή ενημέρωση προς στους Συνδημότες μας δίνοντάς τους ανταποδοτικα κίνητρα , θα είχε εξαιρεθεί από την λύση ΤΕΡΝΑ ο Δήμος Κορινθίων , διότι δεν θα απέδιδε κέρδος γι αυτήν η Κόρινθος.
 Δεν θα ήταν συμφέρουσα η Κόρινθος πολύ απλά.
Οπότε επίσημα η Περιφέρεια θα έλεγε εσύ Κόρινθος εξαιρεισαι ,πάρε ενα ΧΥΤΥ και Διαχειρισου τα Απορρίμματα μόνη σου με όποιο όφελος προκύψει για σένα και Μπράβο σου.
Που το όφελος θα ήταν πολύ μεγάλο για τον Δήμο μας.
Τώρα είναι μάλλον πολύ αργά, δυστυχώς η παρτίδα έχει νικητή την ΤΕΡΝΑ με τις πλάτες της επίσημης Τωρινής Κυβέρνησης της "Δημιουργικής Ασάφειας."
Κι ενώ , έστω που πολύ αργοπορημένα κι ετεροχρονισμένα , οι Δήμοι της Πελοποννήσου αντιδρούν ως προς την λύση ΤΕΡΝΑ και διεκδικούν να εφαρμόσουν τα δικά τους Τοπικά Σχέδια Διαχείρησης Απορριμμάτων , η Κυβέρνηση της "Δημιουργικής Ασάφειας" επιμένει με Σαφήνεια , ότι συμφέρον των Δήμων και των Πολιτών είναι οι Μεγαλοεργολαβοι.
Άρα το Μάρμαρο Σκουπίδια θα το πληρώνουμε πανάκριβα εμείς ο λαός γι άλλη μία φορά και γι' αυτόν τον λόγο κε Δήμαρχε τόσων ετών σας αναλογούν ευθύνες.
Συγχαρητήρια λοιπόν γι ότι συντελείται από πλευράς Κυβέρνησης.
 
 "Δημοτικός Συμβ. Δήμου Κορινθίων Δημητρόπουλος Κωνσταντίνος"
 
Top