Εμμένει στο «λουκέτο» ο Κοντονής...!!! τελικά είναι επικίνδυνος η άσχετος...μάλλον και τα δύο | Πρωτη news sport

Στα... χαρακώματα συνεχίζουν να βρίσκονται
η Πολιτεία και η ΕΠΟ με το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου να πληρώνει για ακόμη μία φορά το... μάρμαρο της κόντρας των δύο πλευρών.

Μπορεί νωρίτερα να υπήρχε η αισιοδοξία για την έναρξη του πρωταθλήματος, ωστόσο ο Σταύρος Κοντονής το βράδυ της Τρίτης ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αρχίσει η Super League στις 10 Σεπτεμβρίου από τη στιγμή που «...οι έκπτωτοι συνεχίζουν να προκαλούν τη νομιμότητα και τη συνταγματική τάξη».
Η θέση του υπουργείου μετά το σημερινό ΔΣ της ΕΠΟ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οι έκπτωτοι συνεχίζουν να προκαλούν τη νομιμότητα και τη συνταγματική τάξη. Με δολιχοδρομίες και εκ νέου παρανομίες, όχι μόνο δεν μπορεί να αρθεί η απόφαση απαγόρευσης διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων, αλλά επιβάλλεται η περαιτέρω χρονική επέκταση».

Οι λόγοι που εμμένει στο «λουκέτο» ο Κοντονής

Ο υφυπουργός αθλητισμού δεν προτίθεται να κάνει ούτε βήμα πισω από την απόφασή του για «λουκέτο» στη Super League, καθώς υποστηρίζει ότι η σημερινή συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας ήταν παράνομη, από τη στιγμή που έδωσαν το παρών οι έξι κατηγορούμενοι - υπόδικοι για το θέμα της κάρτας υγείας.

Από το υπουργείο καθιστάται επίσης σαφές ότι παράνομη είναι και η απόφαση που πάρθηκε για τριμελή πειθαρχική επιτροπή σε Super League και Fοotball League, καθώς ο νόμος κάνει λόγο για μονομελή πειθαρχικά όργανα με τριετή θητεία.
zougla.gr
 
Top