Μπήκαν στο στράτευμα οχτροί...! "στρατιώτες" ανθέλληνες σχημάτισαν με τα χέρια τους το σήμα του αλβανικού αετού | Πρωτη news sport

Την άμεση αντίδραση του Γενικού Επιτελείου
Στρατού(τώρα σωθήκαμε, ειδικά με τον υπουργό τους στην Αμερική να κάνει  ντόλτσε βίτα)
προκάλεσε φωτογραφία που δείχνει "στρατιώτες"  να σχηματίζουν με τα χέρια τους το σήμα του αλβανικού αετού. 
Η φωτογραφία κάνει το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας ποικίλες και ιδιαίτερα αρνητικές αντιδράσεις.
 Όπως λένε ότι διαπιστώθηκε, οι εικονιζόμενοι είναι νεοσύλλεκτοι, που παρουσιάσθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Κέντρο Εκπαίδευσης του Μεσολογγίου, ενώ διερευνώνται διοικητικές ευθύνες.
«Η ενέργεια αυτή θα διερευνηθεί περαιτέρω, ενώ θα ληφθεί υπόψη τόσο κατά την απόδοση των ειδικοτήτων, όσο και κατά τις προσεχείς τοποθετήσεις τους στις Μονάδες Εκστρατείας».
Αυτά τα… όμορφα γράφει η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού (προφανώς κατόπιν συνεννόησης με την πολιτική «ηγεσία» του υπουργείου) . για τις επιπτώσεις που θα έχουν οι εφτά… μετέχοντες της ελληνικής παιδείας, αλβανοί "στρατιώτες" του… Ελληνικού Στρατου   που φωτογραφήθηκαν φτιάχνοντας με τα χέρια τους το σήμα της Μεγάλης Αλβανίας. 
Κατά το κοινώς λεγόμενον, «θα τους κάνουν "τα μούτρα κρέας»"!
Εδώ, είναι προφανές ότι οι εφτά έδρασαν ως ομάδα και αποτελούν εθνικό κίνδυνο, λειτουργώντας ως Δούρειος Ίππος. Επιβάλλεται, λοιπόν, η εδώ και τώρα ΚΑΘΑΡΣΗ του Ελληνικού Στρατού από τέτοια στοιχεία.
 Ήτοι, να απομακρυνθούν άμεσα από τον Στρατό, να τους αφαιρεθεί η ελληνική υπηκοότητα και να απελαθούν στην πραγματική τους πατρίδα!


 
 
Top