ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟ...!!! | Πρωτη news sport

 
Ολοκληρώθηκε ένα ακόμη μεγάλο
ταξίδι με ένα ακόμη μεγαλύτερο τρίποντο από τα κορίτσια μας μέσα στον ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟ στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης με σκορ 0-3, φέρνοντας την ομάδα μας...
ακόμα πιο κοντά στους στόχους της!
Με πολύ καλή απόδοση σε άμυνα και επίθεση και με όπλο αυτή την φορά το απροσπέλαστο μπλοκ, κέρδισαν εύκολα το πρώτο και το τρίτο σετ με σκορ 16-25 & 18-25 αντίστοιχα.
Γκραν Γκινιόλ έγινε το ματς στο δεύτερο σετ, που ήταν για γερά νεύρα! Η ομάδα μας έδειξε περισσότερο ψυχομένη & αποφασισμένη, καταφέρνοντας να επικρατήσει με 32-34, παρά τα αντιαθλητικά συνθήματα που ακούγονταν από την κερκίδα και την εχθρική ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί !
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος του 2ου σετ και ενώ οι δύο ομάδες δεν είχαν αποχωρήσει από το τερέν, το λίμπερο του ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ πέρασε με «άκομψο τρόπο» θα λέγαμε - χωρίς αυτό να επιτρέπεται από τους κανονισμούς - στο τερέν της ομάδας μας με σκοπό, όπως η ίδια η αθλήτρια δήλωσε αργότερα, να προστατέψει της αθλήτριες μας από την εχθρική ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί.
 Το παραπάνω γεγονός είχε ως αποτέλεσμα να τιμωρηθεί η συγκεκριμένη αθλήτρια με αποβολή για το επόμενο 3ο σετ.
Στη συνέχεια τα κορίτσια μας διατηρώντας την καταπληκτική απόδοσή τους, «καθάρισαν» πολύ εύκολα το 3ο σετ που ακολούθησε πήραν μια ακόμη μεγάλη εκτός έδρας νίκη!

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε παράλληλα τους δέκα ηρωικούς φιλάθλους μας που ταξίδεψαν από την Κόρινθο και έδωσαν βροντερό παρόν στο κλειστό της ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ εμψυχώνοντας τα κορίτσια μας !

Ο επόμενος αγώνας είναι την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 17:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κορίνθου με τον ΕΟ Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης.
Τα σετ: 1ο (16-25), 2ο (32-34), 3ο ( 18-25)

ΣΥΝΘΕΣΗ: Γ. Μπούκουρας (προπονητής) Ν.Παναγοπούλου (C), Φ. Μπίσκου, Ν. Δημητριάδη, Χ. Τομαρά Κ.Αλατζάκη, Μ. Χατζησοφρωνίου, Μ. Μαργαρίτη (L), Ε. Βακάλογλου, Δ. Μπούκουρα, Α. Καραβούλη.
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
  


Το λάθος των διαιτητών στο 2ο σετ με τον ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟ όταν το σκορ ήταν 26 - 27, που η μπάλα έσκασε 50 με 60 πόντους έξω από την πλαϊνή γραμμή του ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ   και η διαιτητές έδωσαν πόντο στον ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟ, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά το παιχνίδι, να εκνευριστούν αθλήτριες, προπονητές και φίλαθλοι.














 www.facebook.com



























 
Top