ΕΚΔΗΛΩΣΗ του Πολιτιστικού Συλλόγου Βραχατίου “Μέγας Αλέξανδρος” "ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ"-φωτό | Πρωτη news sport

ΕΚΔΗΛΩΣΗ του Πολιτιστικού και
Αθλητικού Συλλόγου Βραχατίου, “Μέγας Αλέξανδρος”, Σάββατο 25 Μαρτίου 2017: “…ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ…”.

Το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Βραχατίου “Μέγας Αλέξανδρος”, παρουσίασε μια εκδήλωση τιμής για την ηρωΪκή Ελληνική Επανάσταση, με τον τίτλο: “…ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ…”.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Μπολατίου, “ΝΕΑ ΔΙΑΠΛΑΣΗ”.

Την συγγραφή των κειμένων που αναφέρονταν στα γεγονότα της περιόδου της Επανάστασης, στους τόπους που διαδραματίστηκαν κάποια από αυτά, στους χορούς που παρουσιάστηκαν και την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε ο κ.Κ.Τσατσάνης.

Στην εκδήλωση τραγούδησαν και χόρεψαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου “Μέγας Αλέξανδρος” και το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Βραχατίου.

Το κοινό καταχειροκρότησε την εκδήλωση, η οποία με τον δικό της τρόπο πέρασε το μήνυμα της σημασίας του αγώνα - του κάθε αγώνα - και της ψυχικής δύναμης που απαιτείται για την ολοκλήρωσή του.

Ο κ.Άρης Σταύρου, Πρόεδρος του Συλλόγου “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”, ευχαρίστησε τον κ. Μπόσγα Αθανάσιο και την κ.Χαρχαντή Αθανασία για την χοροδιδασκαλία, τον κ.Χαράλαμπο Ανδρικόπουλο, Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπολατίου, για την φιλοξενία και όσους με τον τρόπο τους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης!


















 
Top