Χυδαία επίθεση στη Αναγνωστοπούλου απο "ακροδεξιό" διευθυντής της ΟΝΝΕΔ | Πρωτη news spor

Στο πειθαρχικό παραπέμπεται ο

πρώην πλέον διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Εμμανουήλ Κούλας, εξαιτίας της σφοδρής επίθεσης που εξαπέλυσε στην Σία Αναγνωστοπούλου.
Μετά τον σάλο που ξέσπασε από τις δηλώσεις του επικεφαλής του Eurogroup για τις χώρες του Νότου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτηση της χαρακτήρισε ειρωνικά τις γυναίκες των νότιων χωρών της Ευρώπης π@@@ες.

Ο μέχρι σήμερα διευθυντής της Οργάνωσης Νέων ΝΔ Θεσσαλονίκης, σε δική του ανάρτηση χαρακτήρισε την κ. Αναγνωστοπούλου:
«Η Αναγνωστοπούλου πιο εύκολα θα περνούσε για τσατσά παρά για «πουτάνα» του Νότου» ωστόσο λίγο αργότερα έκλεισε τον λογαριασμό του.

Σε ανακοίνωση της η Οργάνωση Νέων της ΝΔ γράφει:
«Οι θέσεις που εξέφρασε ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης σαφώς και δεν εκφράζουν το σύνολο της Οργάνωσης». «Η ΟΝΝΕΔ έχει αποδείξει ότι είναι απέναντι σε ρατσιστικές και σεξιστικές απόψεις. Ως εκ τούτου η παραίτησή του από τη θέση του Διευθυντή της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης έγινε αποδεκτή. Με απόφαση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβου, παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ».
Νέα ανάρτηση της κ. Αναγνωστοπούλου για τον κ. Κούλα
«Ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, χωρίς να αντιλαμβάνεται προφανώς, αυτός ο Άριστος, ότι οι λέξεις σε ένα πολιτικό σχόλιο είναι το όχημα για τη μετάδοση ενός πολιτικού μηνύματος, προβαίνει σε απαράδεκτη προσωπική επίθεση εναντίον μου. Με το ακραία σεξιστικό σχόλιο (κάνεις για τσατσά όχι για πουτάνα) καθαρά ακροδεξιάς έμπνευσης, ο κύριος αυτός εκφράζει τη νεολαία της ΝΔ. Η ΝΔ τι λέει; Εν αναμονή…».

Ο κ. Μητσοτάκης να αποδοκιμάσει έμπρακτα το στέλεχος της νεολαίας του κόμματος του. Σε διαφορετική περίπτωση, θα θεωρήσουμε ότι υιοθετεί τις απόψεις του».
 
Top