Ραψωματιώτης Δημήτρης: Αυτογκόλ του Αντιδημάρχου Βέλου – Βόχας | Πρωτη news spor

Με ιδιαίτερο ζήλο ο νέος Αντιδήμαρχος
Καθαριότητας &Ανακύκλωσης του Δήμου Βέλου - Βόχας κ. Τριανταφύλλου,επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μου, τη Δευτέρα,11/4/2017, λέγοντάς μουότι αυτοκίνητα της επιχείρησής μας έχουν εναποθέσει απόβληταστον παλιό ΧΑΔΑ του Βέλου, στον προφήτη Ηλία.

Το ύφος του ήταν απαράδεκτο και προέβηακόμη και σεπροσπάθεια εκφοβισμού και σε απειλές.

Αγαπητέ Αντιδήμαρχε,

1) όπως σου ζήτησα και στο τηλέφωνο, θα κάνεις επώνυμη καταγγελία, γιατί διαφορετικά θα έχεις υποπέσει σε ποινικά αδικήματα τα οποία δε θα ξεχαστούν αυτή τη φορά.

2) θα κατονομάσεις δημόσια αυτόν-ους που έκαναν την καταγγελία ότι είδαν αυτοκίνητα της επιχείρησής μας να αδειάζουν στο σημείο απόβλητα. Φυσικά επειδή δε θα υπάρχει κάποιος, δεθα μπορέσετε αυτή τη φορά να κατασκευάσετε καταγγελία.

Βέβαια, επειδή έχεις ιδιαίτερο ζήλο να βάλεις τάξη στο Δήμο, θα έπρεπε πριν κάνεις το τραγικό λάθος να μας προσβάλλεις, να ρωτήσεις τους προηγούμενους Αντιδημάρχους του Δήμου, που πήγαιναν το υπόλειμμα από το ΚΔΑΥ…;

Να ρωτήσεις και τους οδηγούς των φορτηγών του Δήμου που τoπήγαιναν και τι ώρα … ; για να μην τους βλέπουν οι αγρότες της περιοχής.

Να ρωτήσεις και τους αγρότες της περιοχής, γύρω από το παλιό ΧΑΔΑ του Βέλου, που έβλεπαν τα φορτηγά του δήμου να αδειάζουν;

Να μας πεις, βέβαια, και εσύ τώρα που ανέλαβες αντιδήμαρχος, που πηγαίνει το υπόλειμμα του ΚΔΑΥ ο Δήμος και που πηγαίνειτο σύνολο των σκουπιδιών του;

Είμαι υποχρεωμένος και θα δημοσιοποιήσω τον πίνακα με τις ημερομηνίες, τον αριθμό κυκλοφορίας των φορτηγών, το όνομα του οδηγού και τις ποσότητες επιστροφής υπολείμματοςπου ο Δήμος παρέλαβε από το ΚΔΑΥ μας και θα πρέπει να κοινοποιήσεις δημόσια τον πίνακα από τις παραλαβές των αντίστοιχων ποσοτήτων από το ΧΥΤΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ, οι οποίες θα είναι ακριβώς οι ίδιες, διαφορετικά, εκτός του ότι αυτόματα θα έχεις καταγγείλει τον εαυτό σου, τον Δήμαρχο και το Δήμο σου για μόλυνση περιβάλλοντος, γιατί, που πηγαίνουν, άραγε, οι υπόλοιπες ποσότητες; θα μας έχεις δώσει και την πιο ισχυρή απόδειξη, για άλλη μια φορά, προσπάθειας ψευδούς και κατασκευασμένης κατηγορίας εις βάρος της εταιρείας μας.

Λυπάμαι που παρά τις ημέρες, δεν μπορώ να γυρίσω και το άλλο μάγουλο τη στιγμή που προσπαθείς ύπουλα να με χτυπήσεις. Και ούτε μπορώ, φυσικά,να το αφήσω να περάσει έτσι για άλλη μια φορά.

Δημόσια λοιπόν δηλώνω ότι είμαι στη διάθεση του οποιουδήποτε να έρθει να ελέγξει τοισοζύγιο εισόδουκαι εξόδου των υλικών στις μονάδεςμας και τη νομιμότητάμας, αλλά θα απαιτήσωκαι από εσάς, να αποδείξετε τη νομιμότητα της διαχείρισης των απορριμμάτων του Δήμου. Αν δεν απαντήσετε,φυσικά και θα το ζητήσω από τις αρμόδιες υπηρεσίεςνα το κάνουν.

Το να αδυνατείς να λύσεις τα προβλήματα του Δήμου, ίσως να βρεθούν κάποιοι να σε δικαιολογήσουν, το να προσπαθείς όμως να κατασκευάσεις ψεύτικες καταγγελίες, είναι και παράνομο και ανήθικο. Φτάνει πια, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για όλους και για όλα.
Ραψωματιώτης Δημήτρης

Υ.Γ.: Το κείμενο αυτό γράφτηκε την Μεγάλη Εβδομάδα.
Για λόγους δεοντολογίας εστάλη με emailστο δήμο Βέλου – Βόχας στις 12-4-2017, κρατήθηκε όμως λόγω των ημερών και δημοσιοποιείται σήμερα 19-4-2017.

 
 
Top