Το δικαστήριο δικαίωσε τον ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ με μηδενισμό των Χρεών -βίντεο | Πρωτη news sport

Για την ανακοπή όλων των αποφάσεων
που βάραιναν τον ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ για οφειλές 480.000 Euro προς το ΙΚΑ ενημέρωσε στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν ο προπονητής της ομάδας κ. Γιάννης Βασιλόπουλος και ο Γενικός Αρχηγός κ. Δημήτρης Λέκκας.

Ο κ. Βασιλόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή, που την συγκεκριμένη περίοδο με την οικονομική κρίση που βιώνουμε η ομάδα εμφανίζει μηδενικά χρέη.

Ο κ. Βασιλόπουλος αναφέρθηκε και στην πορεία της ομάδας στο Β΄ Γύρο αλλά και στην ένσταση που εκκρεμεί του αγώνα ¨σταθμό¨ όπως τον χαρακτήρισε με τον ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟ αφού ήταν και ο μοναδικός που είχε απώλεια βαθμών με υπαιτιότητα του Διαιτητή.

Όπως ήταν φυσικό σχολίασε και τα σενάρια συνένωσης με τον ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΄06.
Ο προπονητής του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ γνωστοποίησε 2 συναντήσεις μεταξύ των διοικούντων των δύο ομάδων που δεν καρποφόρησαν, και για πρώτη φορά έθεσε δημόσια το αίτημα να επιστραφούν οι ακαδημίες του ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΄06 στο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ.

Τέλος κατέληξε πως ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ στους 3 τελευταίους αγώνες που θα κρίνουν τον τίτλο, μεταξύ και αυτού με τον συν διεκδικητή του τίτλου ΠΕΛΟΠΑ στον συνοικισμό, ¨η ομάδα θα παίξει για την ιστορία της και το όνομά της¨.
                                                                   

 πηγή-korinthostv.gr
 
Top