Επτά ώρες για τη διαδρομή από την Άρτα έως την Κόρινθο ...!!! | Πρωτη news sport

Επτά ώρες για τη διαδρομή από την Άρτα
έως την Κόρινθο - Ουρά χιλιομέτρων στην Ελευσίνα αλλά και στα διόδια Καλαμακίου - Αυξημένη κίνηση και στην Αθηνών - Λαμίας - Προβλήματα και στις εισόδους της Θεσσαλονίκης 
Η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με την κυκλοφορία στις εθνικές οδούς Αθηνών - Λαμίας και Αθηνών - Κορίνθου να είναι αυξημένη το απόγευμα.

Στο ύψος της Ελευσίνας και στα διόδια Καλαμακίου παρατηρούνται έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα, αυτή την ώρα, σύμφωνα με όσα τόνισε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, πριν από λίγο, εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής. Ειδικότερα, στην Ελευσίνα έχει σχηματιστεί ουρά, περίπου, πέντε χιλιομέτρων, ενώ στα διόδια Καλαμακίου 300 μέτρων.
Η κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας είναι καλύτερη. Στα διόδια Αφιδνών δεν υπάρχει πρόβλημα και οι εκδρομείς του Πάσχα επιστρέφουν χωρίς καθυστερήσεις στην Αθήνα.
Γολγοθάς στην «Ιονία Οδό», έως το τούνελ της Κλόκοβας
Ανάσχεση στην κυκλοφορία των οχημάτων, για πάνω από 15 χιλιόμετρα καταγράφεται στην «Ιονία Οδό».
Ειδικότερα, λόγω της επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα, παρατηρείται, σύμφωνα με τη Αστυνομία, ανάσχεση στην κυκλοφορία στο ρεύμα από Ιωάννινα προς Αντίρριο.
Πριν το τούνελ της Κλόκοβας η ταλαιπωρία των εκδρομέων χτυπάει κόκκινο αφού η ουρά φτάνει ακόμη και τα 15 χιλιόμετρα.
Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της Τροχαίας για να διευκολύνουν την κίνηση.
Είναι χαρακτηριστικό όπως μας μεταφέρει συντάκτης του protothema.gr που ταξιδεύει αυτή τη στιγμή, ότι από την Άρτα έως τον Ισθμό της Κορίνθου έκανε 7 ώρες, ενώ και η συνέχεια προβλέπεται εξίσου δύσκολη με την Αθηνών- Κορίνθου να εμφανίζει σε όλο της το μήκος προς Αθήνα πολύ αυξημένη κίνηση.
 
 
Top