Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών Κορινθίας- ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ | Πρωτη news sport

17 ΜΑΗ 2017 ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10.30 ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ

Το νέο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της 2ης αξιολόγησης που θα ψηφιστεί τη βουλή την ερχόμενη εβδομάδα είναι αποκαλυπτικό για την αγριότητα των μέτρων που μας επιφυλάσσουν.
Δεκάδες μέτρα με τα οποία καταργείται ότι είχε απομείνει από επιδόματα για την κάλυψη στοιχειωδών λαϊκών αναγκών.  
Τσακίζουν ακόμα παραπέρα το αφορολόγητο και τις συντάξεις, στερώντας ουσιαστικά πάνω από ένα μισθό από τη λαϊκή οικογένεια.  
Αυξάνουν τις ασφαλιστικές εισφορές προσθέτοντας τις ήδη καταβληθείσες εισφορές στο ποσό υπολογισμού τους.
 Βάζουν νέους κόφτες στην υγεία, στα φάρμακα, στις εξετάσεις.
Ο λεγόμενος “εξορθολογισμός των δαπανών για την ιατρική περίθαλψη” θα φέρει νέα περικοπή 125εκ. ευρώ το 2017 και 188 εκ. ευρώ σωρευτικά το 2018 με την ένταξη επιπλέον κατηγοριών δαπανών σε κλειστούς προϋπολογισμούς και στη μείωση των ανώτερων ορίων του clawback. Επιπλέον το νέο πρωτοβάθμιο σύστημα υγείας (ΤΟΜΥ) θα δυσκολέψει περισσότερο την πρόσβαση στον εξειδικευμένο θεραπευτή με τον οικογενειακό γιατρό να λειτουργεί ως κόφτης για την παραπομπή.
 Γίνεται νέα σφαγή σε επιδόματα προστασίας εργαζομένων. Τσακίζουν ακόμα και τα ψίχουλα του επιδόματος ανεργίας που λαμβάνει μόνο το 1/10 των ανέργων, αφαιρώντας 1,5 εκ. ευρώ το χρόνο. 
Με τις νέες ιδιωτικοποιήσεις σε ΔΕΗ, ΔΕΠΑ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΣΦΑ, ΕΥΑΘ, ΕΛΠΕ, τα τιμολόγια θα πάρουν νέα φωτιά.
Το χαντακωμένο λαϊκό εισόδημα θα επιδεινωθεί κι άλλο. Μας οδηγούν συντεταγμένα στη φτώχια και το λουκέτο, τσακίζουν τις ανάγκες, το μέλλον των παιδιών μας, για να εξασφαλίσουν πόρους για τη στήριξη της κερδοφορίας και της ανταγωνιστικότητας των μονοπωλιακών ομίλων. Αυτή είναι η ανάπτυξή τους!
Η ανάπτυξη για τους λίγους χτίζεται πάνω στα συντρίμμια των λαϊκών – εργατικών δικαιωμάτων, στην καταστροφή χιλιάδων μικρών αυτοαπασχολούμενων. ΩΣ ΕΔΩ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΕΕ - ΔΝΤ Περνάμε στην αντεπίθεση!
Ο μόνος δρόμος για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας είναι ο δρόμος του συλλογικού και ανυποχώρητου αγώνα μαζί με τους εργαζόμενους των άλλων κλάδων και τους φτωχούς αγρότες ενάντια στον κοινό αντίπαλο, τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και όσους τους στηρίζουν. ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΗ 2017 ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ 10.30 Π.Μ  
 
Top