Τα 6 μικρά τρικ που θα αλλάξουν το σώμα σας | Πρωτη news sport

Οι εξαντλητικές δίαιτες ανήκουν πια στο παρελθόν.

Σας δείχνουμε μερικά έξυπνα τιπς που μπορείτε να υιοθετήσετε στην καθημερινότητά σας για να ενεργοποιήσετε το μεταβολισμό σας και να κάνετε detox.
Nερό με χλωρέλλα
Προσθέστε στο ποτήρι σας μια κ.γ. από τη θαυματουργή πράσινη σκόνη που εμπιστεύονται όλα τα τοπ μόντελ. Καθαρίζει τον οργανισμό από τις τοξίνες, τα βαρέα μέταλλα και σκοτώνει τα βακτήρια.
Νερό με λεμόνι
Είναι γνωστό πως οι πιο καλλίγραμμες γυναίκες ξεκινούν την ημέρα τους πίνοντας ένα φλιτζάνι χλιαρό νερό με λίγες σταγόνες λεμονιού. Αυτός ο συνδυασμός καθαρίζει το συκώτι, ενυδατώνει τον οργανισμό και ενεργοποιεί το μεταβολισμό.
Ναι στο λάδι καρύδας
Δοκιμάστε να φάτε μια ολόκληρη κουταλιά το πρωί ή το βράδυ. Εναλλακτικά, προσθέστε το στον καφέ ή το τσάι αντί για ζάχαρη. Θα βάλει φωτιά στο μεταβολισμό σας.
Απολέπιση σώματος
Πριν το ντους και ενώ το σώμα είναι ακόμα στεγνό, βουρτσίστε την επιδερμίδα σας. Με αυτό τον τρόπο αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα, ενεργοποιείται η κυκλοφορία του αίματος και αυτό βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.
Κλείστε τα μάτια
Ο οργανισμός έχει πάνω απ' όλα ανάγκη από ξεκούραση. Για να εξασφαλίσετε τουλάχιστον 8 ώρες ύπνου, φροντίστε να κοιμάστε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο ή να φοράτε μάσκα.
12 ώρες αποχή από το φαγητό
Ανάμεσα στο δείπνο και το πρωϊνό θα πρέπει να μεσολαβεί αυτό το χρονικό διάστημα. Για να το καταφέρετε προσπαθήστε να τρώτε νωρίς το βράδυ, δηλαδή πριν τις 9, ώστε ο οργανισμός να μπορεί να κάψει το λίπος.
Πηγή: elle.gr
 
Top