Απαγόρευσαν στον Λαφαζάνη να μπει στον χώρο της Βουλής! | Πρωτη news sport

Οι αστυνομικοί του είπαν ότι έχει εκδοθεί εγκύκλιος για τους πρώην Βουλευτές επειδή επικρατεί το αδιαχώρητο στο γκαράζ της Βουλής - Για προφάσεις μιλούν στην ΛΑΕ και κάνουν λόγο για οργανωμένο σχέδιο της κυβέρνησης που έχει ως αποκλειστικό στόχο την απομόνωση του  Παν. Λαφαζάνη

«Έκπληκτος και αιφνιδιασμένος» δηλώνει ο Γραμματέας της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης από την ενέργεια της φρουράς στη Βουλή να τον σταματήσει έξω από την είσοδο του Κοινοβουλίου και να του απαγορεύσει να μπει στον χώρο με το αυτοκίνητο του.  

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα iskra.gr που απηχεί τις απόψεις της Λαικής Ενότητας οι αστυνομικοί του είπαν  ότι έχει εκδοθεί εγκύκλιος και ότι για την είσοδο του χρειάζεται ειδική άδεια από τον Φρούραρχο επειδή στο γκαράζ επικρατεί... το αδιαχώρητο! 

Ο ίδιος ο κ. Λαφαζάνης σύμφωνα με το άρθρο δεν έκρυψε την ενόχληση του για το γεγονός ότι ο φρούραρχος θα αποφασίζει για την είσοδο στη Βουλή ενός πρώην βουλευτή και τώρα επικεφαλής ενός κόμματος. 

«Πολύ φοβούμαι ότι με την ίδια εγκύκλιο», έλεγε ο Παν. Λαφαζάνης σε συνεργάτες του , «δεν θα μπορώ να μπαίνω στη Βουλή χωρίς να έχω πάνω μου ταυτότητα, ενώ θα πρέπει να υποβάλλομαι και σε εξονυχιστικό σωματικό έλεγχο. Κάποτε ήξερα ότι οι πρώην βουλευτές, όταν προσήρχοντο για οποιονδήποτε λόγο στην Βουλή, δεν ήταν μόνο καλοδεχούμενοι αλλά και τύγχαναν θερμότατης υποδοχής και θεωρούντο τιμώμενα πρόσωπα. Οι καιροί φαίνεται άλλαξαν!» 

Σύμφωνα με το iskra η «προσβλητική» εγκύκλιος για τους πρώην βουλευτές δεν θα έβγαινε εάν δεν είχαν πραγματοποιηθεί στο πρόσφατο παρελθόν οι ενέργειες του  Λαφαζάνη του Στρατούλη και του Ήσυχου που είχαν κρεμάσει αντιμνημονιακό πανό στο προαύλιο της Βουλής. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εγκύκλιος αυτή εντάσσεται σε ένα συνολικότερο σχέδιο σύμφωνα με το οποίο «ο Λαφαζάνης πρέπει να εξαφανιστεί από παντού. Τον έχουμε εξαφανίσει, λένε, από τα μέσα ενημέρωσης, πρέπει να μη μπορεί να πατήσει το πόδι του και στη Βουλή, έστω και ως πρώην».
 
Top