Οι "γιαλατζί" Νεοδημοκράτες βουλευτές δεν κάλεσαν Γκιάτα και Καλλίρη (πρώην γ.γ.υγείας)σε εκδήλωση για την υγεία...? | Πρωτη news sport



 Επίσκεψη-ενημέρωση του τομέα Υγείας
της Ν.Δ πραγματοποιήθηκε στην  Κόρινθο στο Νοσοκομείο. 

Συμμετείχαν τα "ιερά τέρατα" της Ν.Δ..Βασίλης ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και ο Ιάσων ΦΩΤΗΛΑΣ πρώην Πασόκος...!.  
Η συζήτηση προχωρούσε και όταν ρωτήθηκαν οι μεγιστάνες αυτοί πολιτικοί από τους παρευρισκόμενους Ιατρούς  τι θα κάνουν στην ΥΓΕΙΑ...Έπαθαν ΣΟΚ γιατί δεν έλεγαν τίποτα Ουσιαστικά νέο...! απογοητεύοντας "εχθρούς" και φίλους.
Δεν  τους έφτανε αυτό το χουνέρι ήθελαν να πάθουν και άλλο.
 Πήγαν λοιπόν και στην συγκέντρωση το απόγευμα στο Επιμελητήριο  και εκεί μεταξύ συγγενών και φίλων είπαν τις ίδιες κοτσάνες ...οι Νεοδημοκράτες έφυγαν απογοητευμένοι. 
Καλά  να πάθουν άλλωστε η δυάδα που ήταν στην  Αποστολή δεν  είναι κανένας τους ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ..!!!
Εδώ ξεκινάει το ευτράπελο της ημέρας πρώτον δεν εκλήθη ο υπεύθυνος υγείας στο Νομό Κορινθίας ιατρός Ευριπίδης Γκιάτας εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας και Νεοδημοκράτης.  Και δεύτερον ο τελευταίος Γ.Γ.του Υπουργείου Υγείας στην κυβέρνηση της Ν.Δ. αν θυμόμαστε καλά ήταν  ο σημερινός Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Πελοπίδας Καλλίρης ο οποίος δεν παρέστη στις εκδηλώσεις για την υγεία στο Νομό γιατί μετά από έρευνα μάθαμε ότι οι "γιαλατζι" Νεοδημοκράτες Βουλευτές δεν σκέφτηκαν  να τους καλέσουν... η είναι αποκλεισμένοι λόγω Περιφέρειας...?   Και καλά οι δυο κύριοι πρώην Πασόκοι δεν ξέρανε η αν καλούσαν το πολύ-πολύ να μάζευαν τους πρώην συντρόφους τους από το μακρινό "ταξίδι" τους σε όλα τα κόμματα της Βουλής αλλά η ΝΟΔΕ Κορινθίας τι έκανε...? Ο Πελοπίδας Καλλίρης  δεν είναι μόνο Νεοδημοκράτης αλλά και θεσμός ως Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας.   
Αν τα γεγονότα είναι έτσι ακριβώς τότε μιλάμε για μεγάλη" πατάτα " αν όχι περιμένουμε ενημέρωση από την οργάνωση της Κορινθίας.
 Ν.Ν.
 
Top