Με "κ@λοδάχτυλο" θα ψηφίσει και τα μέτρα ο Καμμένος...!!! Ελληναράδες μου... | Πρωτη news sport

Μπορεί, πίσω από του Batman,
και του (μπλε) Power Ranger. Και αν όχι εκεί, κάπου αλλού. Σίγουρα πάντως κάπου θα υπάρχει βολεμένη και μια στολή Ναυάρχου, στο «βεστιάριο» του Υπουργού. Συλλέκτης, και το έχει αποδείξει. Οπότε να λέμε και πάλι καλά, που έμεινε στις χειρονομίες. Που δεν πετάχτηκε στο σπίτι, πριν επιστρέψει στον Λαιμό, για «ναυμαχία».
Προσοχή: Μια παρατήρηση κάνουμε. Δεν θέλουμε να του βάλουμε ιδέες, εν όψει 5ου τελικού στο γυναικείο πόλο.
 Όχι τίποτε άλλο, αλλά εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα μπορεί κάλλιστα να κατηγορηθούμε και ως υποκινητές.
 Κάπως έτσι δεν πάει, άλλωστε; Κυκλοφορεί ένας θίασος και προκαλεί όλον τον κόσμο. Και αν κάποιος αντιδράσει; Μπορεί να δει τα «βραχιολάκια», που έδειξε χθες ο Πάνος Καμμένος με αυτή την ιδιαίτερη θεατρικότητα στην κίνηση του.

Ναι, άνθρωπος είναι και αυτός. Άκουσε τα «σχολιανά» του από την κερκίδα, και αντέδρασε. Χθες ήταν οι Ολυμπιακοί, αύριο μπορεί οι συνταξιούχοι έξω από την Βουλή. Να δείξει και σε αυτούς το μεσαίο δάχτυλο. 
Μπορεί άμα του ρθει να ρίξει και καμία φάπα, πάνω στα νεύρα του. Και τι έγινε; Θα τολμήσει κανείς να του ζητήσει τον λόγο; Υπουργός είναι και μάλιστα όχι όποιος και όποιος, αλλά εκείνος που αν το θελήσει ρίχνει τη Κυβέρνηση σε χρόνο dt. Στην Ελλάδα του Καμμένου ζούμε. Σε όποιον δεν αρέσει, ας τα μαζέψει να του δίνει.

«Μην κατεβάζουμε την πολιτική στο επίπεδο του ποδοσφαίρου» υποστηρίζουν πολλοί ψύχραιμοι παρατηρητές. Κανονικοί άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, το μόνο που δεν χρειαζόμαστε είναι τέτοιες ιστορίες. 
Θεωρητικά έχουν δίκιο. Πρακτικά; Οι πολιτικοί είναι εκείνοι που τραβούν στο δικό τους επίπεδο το ποδόσφαιρο. Για αυτό και το συζητάμε. Το απέδειξαν θριαμβευτικά το περασμένο Σάββατο στο Βόλο, όταν έβαλαν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Είδατε να «ενοχληθεί» κανείς;
 Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, ο Πρωθυπουργός που κατά το «ρεπορτάζ» πίεσε προσωπικά για την διεξαγωγή του περίφημου τελικού; Κάνουν ότι θέλουν, όπως θέλουν. Και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.

Αν έχει κέφια ο Υφυπουργός Παιδείας μας ενημερώνει με τηλεοπτικό «διάγγελμα» για το που «κάθονται» 10.000 γαύροι. 
Αν εκνευριστεί ο Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, διότι ένα ringtone διακόπτει μια ομιλία του, ρίχνει κανά μπινελίκι στον Ολυμπιακό της «διαπλοκής».
 Αν πέσει κανά τηλεφωνάκι από «ψηλά», αφήνουμε να κινδυνεύσει καμιά 15αριά χιλιάδες κόσμος στον Βόλο για να γίνει ο τελικός στο «Μπερνα-μπέου». Σε τελική ανάλυση δεν τους υποχρέωσε κανείς να πάνε στο γήπεδο. Εισιτήριο πλήρωσαν.

Βρίζουν λοιπόν, απειλούν, κάνουν κωλοδάχτυλα, βάζουν κάφρους με μαχαίρια στις δύο άκρες μιας αερογέφυρας. Που το πάνε; Μπορεί και πουθενά.
 Αν οι «άλλοι» είναι καλύτεροι; Ειλικρινά δεν ενδιαφέρει κανέναν. 
Είναι κωμικό άλλωστε να αναζητά κανείς, τέτοιους «διαχωρισμούς» εδώ που φτάσαμε. Όλα καλά. Απαιτήσεις να μην έχουμε όμως. Και κυρίως να μην εκπλαγούμε αν κάποια στιγμή, η δράση προκαλέσει αντίδραση.

 gazzetta.gr- γράφει Ο Διονύσης Δελλής
 
Top