Συνάντηση Πελοπίδα Καλλίρη με τα Προεδρεία των ΤΟΕΒ του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης | Πρωτη news sport

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε
σήμερα στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας με τα Προεδρεία των ΤΟΕΒ του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, παρουσία του Δημάρχου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης κ. Ηλία Ανδρικόπουλου και των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας για τα αρδευτικά έργα της περιοχής.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Πελοπίδας Καλλίρης δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική η συζήτηση που γίνεται σήμερα, για την βελτίωση της άρδευσης των περιοχών, με έργα που θα χρηματοδοτηθούν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με στόχο την αύξηση της παραγωγής των αγροτικών προϊόντων ενισχύοντας έτσι την οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας.
Έχουν πραγματοποιηθεί πολλά εγγειοβελτιωτικά έργα που ξεπερνούν τα 2 εκ. ευρώ, δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης και με την έγκριση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου ολοκληρώνουμε ένα νέο σχέδιο 2,5 εκ. ευρώ, ώστε να καλυφθούν σημαντικές ανάγκες της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.
Τα μεγάλα τομεακά έργα που θα ολοκληρώσουν το συνολικό πρόβλημα άρδευσης όλων των περιοχών, όπως το φράγμα Ασωπού και η μελέτη – κατασκευή της λιμνοδεξαμενής της Ρίζας, είναι έργα πνοής που συνεχίζουμε να πιέζουμε σε κάθε κατεύθυνση για την χρηματοδότηση και ολοκλήρωσή τους.



 
Top