Εκλογές επιμελητηρίων : Έρχεται η διαβούλευση...εκλογές δεν έρχονται...!!! | Πρωτη news sport

«Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη
να προωθήσει τον εκσυγχρονισμό της επιμελητηριακής νομοθεσίας. 

Προκειμένου να υλοποιηθεί αυτός ο στόχος, έχει αναπτυχθεί μακρύς και πιστεύω γόνιμος διάλογος με τις διοικήσεις των Επιμελητηρίων.» δήλωσε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου Αντωνης Παπαδεράκης από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Δράμα.
« Ο στόχος μας παραμένει σταθερός – να αναδειχθούν τα επιμελητήρια σε κεντρικό φορέα αναπτυξιακού σχεδιασμού, παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στην επιχειρηματικότητα και υλοποίησης έργων ή δράσεων περιφερειακής εμβέλειας 
Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή έλαβε υπόψη τα σχόλια που έχουν υποβληθεί, ώστε ο νέος νόμος, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση, να συμβάλει στον μέγιστο δυνατό βαθμό στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο επιμελητηριακός θεσμός σήμερα» είπε ο κ. Παπαδεράκης .
Επομένως η κυβέρνηση επιμένει στον στόχο της να διεξαχθούν οι εκλογές τον προσεχή Νοέμβριο,αλλά πολλοί από τους παρισταμένους ,απογοητευμένοι από το «τέλμα» που έχει επέλθει τόσο στην διαβούλευση, όσο και στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς φοβούνται πως οι εκλογές θα αργήσουν αρκετά …παρά τα λεχθέντα.

 πηγή-moriasnews.gr
 
Top