Ο καιρός παραμένει σε φθινοπωρινή διάθεση αφού την Δευτέρα θα είναι συννεφιασμένος και βροχερός | Πρωτη news sport

Την Δευτέρα στα δυτικά και τα
βόρεια προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν κυρίως στα ορεινά και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν μέχρι τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά και μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν.

 Στην Αττική αναμένονται τη νύχτα τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες. Γρήγορη βελτίωση του καιρού τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ και βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου. 
    Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα Ηπειρωτικά τοπικά θα αυξηθούν  και είναι πιθανό να εκδηλωθούν στα ορεινά. 
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. 
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Γρήγορη βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.  
 
Top