Ο Δήμος Κορινθίων συμμετέχει στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»18 έως 21 Μαΐου | Πρωτη news sport

Ο Δήμος Κορινθίων συμμετέχει στην
Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» η οποία θα διεξαχθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου από 18 έως 21 Μαΐου 2017, σε περίπτερο 48 τ.μ..

Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» στοχεύει στην προβολή της ολοκληρωμένης εικόνας της Ελλάδας μέσω της γαστρονομίας, του πολιτισμού και την τόνωση της Ντόπιας Οικονομικής Αγοράς . Ο Δήμος Κορινθίων με τη φυσική του παρουσία δίνει δυνατότητα στους επιχειρηματίες, τους αγρότες, και σε φορείς που δραστηριοποιούνται σε τομείς όπως η παραγωγή, η συσκευασία , η προώθηση στην αγορά των Κορινθιακών Προϊόντων και γεύσεων να συμμετέχουν δυναμικά σε μια Πανελλαδική Έκθεση ,τεράστιας προβολής .

Σας καλούμε, να δηλώσετε την συμμετοχή σας, έτσι ώστε να προβάλλετε και να αναδείξετε τα προϊόντα σας και τον τόπο μας .

Όσοι παραγωγοί, επιχειρηματίες και επαγγελματίες ,φορείς ή αγρότες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των Κορινθιακών Γεύσεων ενδιαφέρονται να προβληθούν μέσα από το περίπτερο του Δήμου καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως Πέμπτη 11 Μαΐου 2017 στην Διεύθυνση Τοπικής Ανάπτυξης.

Θα τηρηθεί προτεραιότητα στην επιλογή των συμμετεχόντων ανάλογα με την ημερομηνία υποβολής της αίτησής σας και ανάλογα με την δυνατότητα της φυσικής σας συμμετοχής προκειμένου να παρουσιάσετε οι ίδιοι τα προϊόντα σας .

Τηλέφωνα επικοινωνίας Διεύθυνσης Τοπικής Ανάπτυξης

Σούκουλη Αμαλία : 27413-61077,27410-33400

Χριστοπούλου Γαρυφαλιά: 27413-61075




 
Top