Ανδρέας Βαγγόπουλος (δικηγόροςΤατούλη) " η δικαστική απόφαση κατά του κ. Τατούλη νομικά είναι "διάτρητη" βίντεο | Πρωτη news sport


Ο Νομικός Ανδρέας Βαγγόπουλος
μιλά στην εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου "Καλημέρα Κορινθία" για τη δίκη Τατούλη -Νικολάκου.Ακούστε το ΗΧΗΤΙΚΌ.

www.hlektra.fm  
 Ο Ανδρέας Βαγγόπουλος (δικηγόρος Κορίνθου) εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αθώωση της Ντίνας Νικολάκου, ενώ για το σκέλος της απόφασης για τον Πέτρο Τατούλη είπε ότι «δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τη μείωση μιας ποινής έστω και αν χορηγήθηκαν δύο ελαφρυντικά τα οποία έχουν ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει πια αυτή η παρεπόμενη ποινή της αποστερήσεως πολιτικών δικαιωμάτων, η οποία δημιούργησε τόσα πολλά προβλήματα μετά την πρωτόδικη απόφαση και αναπαρήχθη από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ως μία δυνατότητα να εκπέσει του αξιώματός του ο κ. περιφερειάρχης. 
Συνεπώς ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για την υπεράσπιση τουλάχιστον πλέον δεν υφίσταται σήμερα. Και να θέσω κατηγορηματικά ότι μετά από τη χορήγηση δύο ελαφρυντικών και τη μείωση αυτής της ποινής, πλέον η αποστέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων που ενδιέφερε τόσο πολύ και αναπαρήχθη τόσο πολύ από τα Μέσα μαζικής Ενημέρωσης δεν υφίσταται οπότε δεν τίθεται, και το λέω κατηγορηματικά αυτό, όσον αφορά το αξίωμα του κ. περιφερειάρχη.
 Όσον αφορά το υπόλοιπο νομικό σκέλος οι αποφάσεις των δικαστηρίων επαναλαμβάνω ότι είναι σεβαστές ωστόσο θεωρούμε ότι η απόφαση νομικά είναι διάτρητη και γι’ αυτό το λόγο πλέον ο αγώνας ο δικός μας θα συνεχιστεί στον Άρειο Πάγο όσον αφορά τον κ. Τατούλη».                                           
                                                                          
 
Top