Επιτροπή Αγώνα Συμβασιούχων Δ. Κορινθίων... σταθερή δουλειά για όλους με δικαιώματα | Πρωτη news sport

Η απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού
Συνεδρίου, πετάει στο δρόμο δεκαπέντε  χιλιάδες εργαζόμενους.
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει την πολιτική ευθύνη για αυτή την σε βάρος μας εξέλιξη. Συνειδητά δεν έδινε λύση όλο το προηγούμενο διάστημα με τη μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου. Συνειδητά επέτρεπε σε δημάρχους να έχουν απλήρωτους χιλιάδες συναδέλφους ή να μην ανανεώνουν τις συμβάσεις, όπως στην δική μας περίπτωση  στο Δ. Κορινθίων.
Αν θέλει μπορεί να νομοθετήσει, την κατάργηση όλων των ελαστικών μορφών εργασίας με ταυτόχρονη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις! Όμως ο σχεδιασμός της για ιδιωτικοποίηση αυτών των υπηρεσιών αποδεικνύεται ξεκάθαρα από το γεγονός ότι έχει αφήσει ανέγγιχτη την νομοθεσία που δίνει το δικαίωμα στους Δημάρχους να ιδιωτικοποιούν αυτές τις υπηρεσίες με πρόσχημα την έλλειψη προσωπικού.
Επειδή τίποτα δεν χαρίζεται, είναι καθήκον η συνέχεια του αγώνα μας, αγώνα που ενώνει όλους τους εργαζόμενους ανεξάρτητα από τη σχέση εργασίας, για το δικαίωμά μας στη μόνιμη και σταθερή δουλειά!
Να μην τσιμπήσει κανείς από το κλίμα εφησυχασμού που καλλιεργεί η κυβέρνηση με δηλώσεις για μονιμοποίηση, με σκοπό να διασπάσει τον αγώνα μας, για να μην ενωθούμε με τους συναδέλφους που είναι απλήρωτοι ή απολυμένοι, ώστε να βάλει με ευκολία την ταφόπλακα για όλους τους συμβασιούχους.
Συμμετέχουμε την Τετάρτη17 Μαΐου στην  απεργιακή συγκέντρωση στα Περιβολάκια 10,30 π.μ.

Συμμετέχουμε την Πέμπτη 18 Μαΐου στην κινητοποίηση όλων των συμβασιούχων στην Αθήνα.
 
Top