Δήμος Κορινθίων" εγκαίνια του γηπέδου στην τοπική κοινότητα Γαλατακίου" | Πρωτη news spor

Η Δημοτική Αρχή Κορινθίων θα εγκαινιάσει
το γήπεδο στην τοπική κοινότητα Γαλατακίου, ακόμη ένα γήπεδο με χλοοτάπητα, εκπληρώνοντας τις υποσχέσεις της προς τους συμπολίτες μας για ασφαλείς και αναβαθμισμένους αθλητικούς χώρους.
Το έργο προϋπολογισμού 467.000,00€ περιλάμβανε εργασίες ανακατασκευής της κονίστρας και χάραξης γηπέδου ποδοσφαίρου αγωνιστικών διαστάσεων 98mx61m. τοποθετήθηκε νέα περίφραξη, σύστημα φωτισμού και έγινε προσθήκη τεχνητού χλοοτάπητα με προδιαγραφές οι οποίες είναι σύμφωνες με τις προβλέψεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και τις απαιτήσεις της FIFA 
Με αυτόν  τον τρόπο, η Δημοτική Αρχή Κορινθίων δημιουργεί σταδιακά ένα δίκτυο γηπέδων στον Καλλικρατικό μας δήμο, τα οποία μέσα από  την ομοιομορφία των αγωνιστικών χώρων, δίνουν την δυνατότητα στη νεολαία και τις ομάδες του Δήμου μας,  να διεξάγουν ποιοτικότερους ποδοσφαιρικούς αγώνες.
Αυτά τα ποδοσφαιρικά γήπεδα που έγιναν τα τελευταία χρόνια θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και στη διάκριση των Κορινθιακών ομάδων.
Τα εγκαίνια του γηπέδου θα πραγματοποιηθούν από την Δημοτική Αρχή Κορινθίων τη Κυριακή 28 Μαΐου του 2017, στις 10.30 π.μ.
Μετά το πέρας των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των ακαδημιών Σαρωνικόυ Γαλατακίου – Τενεάτη Αθικίων.
 
Top