ΤΩΡΑ - Ο Τούρκος Ναύαρχος έθεσε σε κατάσταση πολέμου τα πληρώματα των πολεμικών πλοίων....!!! | Πρωτη news sport

ΤΩΡΑ - ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ:Τούρκος
Ναύαρχος έθεσε σε κατάσταση πολέμου τα πληρώματα των πολεμικών πλοίων, υποβρυχίων και δυνάμεων πεζοναυτών!
Πλήρη επιβεβαίωση από την ιστοσελίδα μας των σεναρίων πρόβας πολέμου 
στο Αιγαίο από τον «απλωμένο» τουρκικό στόλο με αφορμή την άσκηση DENİZKURDU-2017 (13 – 26 Μαίου 2017).

Η Εντολή του Τούρκου διοικητή στόλου ήταν μία και μοναδική «τίθεστε σε κατάσταση συμβατικού πολέμου», είπε στα πληρώματα των πολεμικών πλοίων, υποβρυχίων  δυνάμεων πεζοναυτών και ελικοπτέρων.

Έχουμε στην ουσία «φόρα παρτίδα» την επιχειρησιακή δράση και αξιολόγηση του τουρκικού στόλου σε διάφορες πολεμικές αποστολές στο Αιγαίο και την Α.Μεσόγειο, όπως ναυτικό αποκλεισμό, απόβαση σε νησί, αεροναυτική επιχείρηση κά.

Ενώ ο τουρκικός στόλος υλοποιεί ξεκάθαρα «πρόβα τζενεράλε» για επίθεση σε ελληνική νήσο στο Αιγαίο, την ίδια στιγμή  και νέα άσκηση αυτή την φορά στην περιοχή της Σαμοθράκης, ανατολικά της βραχονησίδας Ζουράφας ανήγγειλε η Άγκυρα για τις 15-18 Μαΐου. 

Δεσμεύοντας το μεγαλύτερο μέρος του Αιγαίου η τουρκική ηγεσία, θέλει να διαπιστώσει, αντιδράσεις, ταχύτητες,  κινήσεις, συνήθειες της ελληνικής στρατιωτικής ηγεσίας, της ελληνικής παράκτιας άμυνας, των μονάδων ραντάρ και του προσωπικού που επανδρώνει τα νησιά, μιας και όλα αυτά καταγράφονται από τον τουρκικό δορυφόρο GOTURK με εξονυχιστικές λεπτομέρειες από πολύ χαμηλό υψόμετρο μετρώντας και «χρόνους αντίδρασης» του δικού της πολεμικού ναυτικού.
Η άσκηση DENİZKURDU-2017 ξεκίνησε με σενάριο πρόκλησης επεισοδίου στο Αιγαίο την πρώτη ημέρα της ενδεικτικό των σεναρίων που απεργάζονται οι «γείτονες».

Στις 16 – 17 Μαΐου  2017 ο τουρκικός στόλος θα κινηθεί  μεταξύ Σμύρνης, Τσανάκαλε, ενέζ, Τενέδου , Ίμβρου,  Τσεσμέ, Κουσάντασι, Μαρμαρίδας  και Αλικαρνασσού.

Μετά την εθιμοτυπική επίσκεψη λιμένων στις 16-17 Μαΐου 2017 θα εκτελεστεί αιφνιδιαστικό σενάριο κρίσης και πολέμου, ενώ στην τελική φάση της άσκησης θα χρησιμοποιηθούν πραγματικά πυρά. 

Οι προθέσεις των Τούρκων ημέρα με την ημέρα γίνονται ολοένα και πιο ξεκάθαρες , για αυτό και τίποτα δεν πρέπει  να εκλαμβάνεται ως « δράση λόγω εσωτερικών προβλημάτων», ούτε ως «απλά τουρκικές προκλήσεις» από πολλούς ειδικούς  και μη.
πηγη
 
Top