Προς Μητσοτάκη ο κόσμος δεν ξεσηκώνεται με sms – Πόσες γκάφες μπορείτε να κάνετε; Δεν κερδίζετε ούτε στα ερείπια! | Πρωτη news sport

Ακόμη και η προσπάθεια του κόμματος
Μητσοτάκη να ξεσηκώσει τον κόσμο είναι επιεικώς γελοία. Από χτες στέλνουν μηνύματα από το Μοσχάτο στα κινητά των μελών της μεταλλαγμένης ΝΔ, με κρυφό αποστολέα «POLITES» και καλούν τον κόσμο να πάει στο Σύνταγμα να διαδηλώσει για να τρομάξει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Μα καλά ρε παιδιά, πιστεύετε πως έτσι θα φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ; Έχετε καταλάβει ότι με αυτές τις ανοησίες βγάζετε καταλληλότερο Πρωθυπουργό τον ΚΑΝΕΝΑ ακόμη και σε στημένες δημοσκοπήσεις; Ρωτήσατε τους δανειστές για αυτή την κινητοποίηση; Και γιατί δεν γράφετε ως αποστολέα «Κόμμα Μητσοτάκη»; Φοβάστε μήπως εκνευριστεί η Μέρκελ και η Λαγκάρντ; Μαθηματικά κάνετε τις ίδιες γκάφες που έκανε και ο Σαμαράς με το δημοψήφισμα και έφτασε τη ΝΔ στο 14%! και έτσι έκανε τον Τσίπρα μάγκα! Γιατί απ’ ότι φαίνεται ο κόσμος προτιμά δέκα μνημόνια ΣΥΡΙΖΑ παρά Σαμαρά και Μητσοτάκη!


Ο λαός θα ξεσηκωθεί ειρηνικά μόνο όταν ένας εμπνευσμένος τίμιος και πατριώτης πολιτικός πείσει ότι τον ενδιαφέρει το καλό του τόπου και όχι της τσέπης του. Για την ώρα εσείς πείθετε για το δεύτερο μόνο! Υπερασπίζεστε το Μνημόνιο και τις δήθεν μεταρρυθμίσεις του. Πιο τοξικό αφήγημα από αυτό δεν υπάρχει!
Στείλτε πολλά sms γιατί σήμερα βρέχει κιόλας!
«Ο Κεντροδεξιός»
 kentrodexios.wordpress.com
 
Top