Αφιερωμένο στους τενεκέδες και ρετάλια του ΠΑΣΟΚ που αποκάλεσαν τον Μητσοτάκη τεράστια πολιτική προσωπικότητα | Πρωτη news spor

Είναι γνωστό οτι η οικογένεια των
Παπανδρέου ήταν πολιτικά "κόκκινο πανί" για τον Μητσοτάκη . Και είναι γνωστή ιστορικά η σχέση του εκλιπόντα Μητσοτάκη με την αποστασία του 61 κλπ
Οπως και η μετέπειτα πολιτική πορεία του Μητσοτάκη και του Ανδρέα Παπανδρέου που ήταν μη συγκρίσιμες πολιτικές οντότητες . 
Ο Πρώτος ενας πολιτικάντης ...του παρασκηνίου και της παραπολιτικής. Που ποτέ δεν μπόρεσε να κάνει δικό του μαζικό κόμμα. 
Και μπήκε ξανά στο πολιτικό προσκήνιο μέσω ΝΔ και Κωνσταντίνου Καραμανλή που τον μάζεψε στο Κόμμα και κόντεψε να το διαλύσει και αυτό. 
Που ανήλθε στην εξουσία με αυτό το κόμμα με τις πλάτες της διαπλοκής και το σκάνδαλο Κοσκωτά κλπ. 
Αλλά κατέρρευσε και νικήθηκε από τον ασθενή την περίοδο του 90 Ανδρέα.
 Μια μοναδική ηγετική φυσιογνωμία  μια πολιτική οντότητα που δεν έχει και ούτε θα έχει αντίπαλο δέος ...από την μεταπολίτευση και μετά.
Και όμως είδαμε αυτά τα πολιτικά ρετάλια που αναδείχθηκαν μέσα από το ΠΑΣΟΚ να λένε τον εκλιπόντα Κώστα Μητσοτάκη τεράστια πολιτική προσωπικότητα κλπ.
Εμείς θα θυμηθούμε την ρήση που κοσμούσε πάντα το γραφείο του Ανδρέα. "Ουδείς χειρότερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα "
Και βέβαια μια φωτογραφία με την χαρακτηριστική ...χειρονομία του μακαρίτη του Βαγγέλη Γιαννόπουλου που τα λέει όλα. Και την προσφιλή του πάντα ατάκα…Τενεκέδες

papatzides.blogspot.gr
 
Top