ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ:ΧΑΟΣ - ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ! | Πρωτη news spor

Οι δημοσιογράφοι Άρης Ασβεστάς και Βασίλης Παπαθεοδώρου 
στην εκπομπή τους στον ΣΠΟΡ FM 94,6 αποκάλυψαν ότι υπάρχουν στοιχεία που καταδεικνύουν τη δράση μιας τέτοιας «ομάδας» και στο ελληνικό πρωτάθλημα βόλεϊ!

Με το θέμα αυτό ασχολείται η οικονομική αστυνομία, η οποία απέστειλε σχετικό έγγραφο στην ελληνική ομοσπονδία, ΕΟΠΕ, αλλά και την διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος, ΕΣΑΠ.

Σε αυτό ζητά να μάθει εάν υπάρχουν καταγγελίες ή έστω κάποιες πληροφορίες για στήσιμο αγώνων στην τελευταία διετία, αναφέρεται και σε συγκεκριμένες ομάδες και επισημαίνει ότι και εκείνη διεξάγει έρευνα.

Οι υποψίες για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση αφορούν τις: Παναχαϊκή, Φοίνικας Σύρου, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Λαμία και Κύζικος Ν. Περάμου, ενώ αναφέρεται στο έγγραφο ότι τα αδικήματα που ερευνώνται για τα παιχνίδια των παραπάνω ομάδων είναι αυτά της «σύστασης εγκληματικής οργάνωσης», της «δωροδοκίας-δωροληψίας», της «εκβίασης» και της «απάτης»!

Το έγγραφο αυτό έχει κοινοποιηθεί προς τις ΕΟΠΕ και ΕΣΑΠ στις 30 Μαΐου, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από την Ομοσπονδία!

Αυτό που μάλιστα, εγείρει μεγάλα ερωτήματα είναι το γεγονός ότι η ΕΟΠΕ μέχρι και σήμερα δεν έχει καν ενημερώσει για το θέμα…

«Δεν έχω ενημερωθεί επίσημα. Μένω έκπληκτος. Το συγκεκριμένο έγγραφο προσβάλλει το σωματείο μας και θα κινηθούμε νομικά», δήλωσε ο Νίκος Ρουμελιώτης.
πηγή
 
Top