Γιώργος Πετρίτσης-Ρε που πάμε, που πάμε !!!!( επική ατάκα Β.Αυλωνίτη ) | Πρωτη news sport


Ρε που πάμε, που πάμε
!!!!( επική ατάκα Β.Αυλωνίτη ).

Όταν παραβρέθηκαν χθες στο gay pride 50.000 κόσμος και στα συλλαλητήρια για το 4ο μνημόνιο, πήγαν μόνο 10.000, τότε ναι η Ελλάδα όχι το 2021 δεν θα απελευθερωθεί από τα μνημόνια , αλλά ούτε το 2121 .
Αφού ακόμα και ο Ευκλείδης ( ναι είναι το ίδιο πρόσωπο το οποίο περιφέρεται στα eurogroup ,δηλώνοντας υπουργός, δήθεν διαπραγματευόμενος, με τσαλακωμένα σακάκια και σχισμένα ντοσιέ με φωτοτυπίες, ο οποίος βέβαια υπογράφει τα πάντα όλα που του σερβίρουν ) αντί να σοβαρευτεί , την ώρα που η χώρα μας κρέμεται οριακά σε μία κλωστή, από τις αποφάσεις της επερχόμενης συνόδου που γίνεται σε 5 μέρες , παρελαύνει στο gay pride κρατώντας πανό που αναφέρει για την τεκνοθεσία των gay,ε ναι ρε δεν σώζεται με τίποτα αυτός ο τόπος .
Εν μεταξύ οι 153 ψηφίζουν τα πάντα όλα ( κυριολεκτικά πλέον ) σε τιμή κόστους, ( ψηφίζω – ξεψηφίζω ),αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία γιατί η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΙΆΤΙΚΟ είναι η πιο σταθερή και σίγουρη αξία . Τι είπατε για φιλότιμο ?( το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε ) ?
Παρενθετικά ο μόνος που δικαιολογείται να μην ξέρει τη λέξη φιλότιμο είναι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, καθόσον είναι γνωστό ότι η λέξη φιλότιμο είναι ίσως η μόνη ελληνική λέξη που δεν μπορεί να μεταφραστεί από τους ξένους και άρα ο Ευκλείδης έχοντας σπουδάσει στο εξωτερικό και μιλάει τα αγγλικά καλύτερα από τα ελληνικά. δικαιολογείται να έχει αυτή την άγνοια .
Εν κατακλείδι ΤΈΤΟΙΑ ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΆ πραγματικά δεν γνώρισε και πιθανόν να μην ξαναγνωρίσει αυτός ο τόπος τα επόμενα τουλάχιστον 100 χρόνια

facebook.com
 
Top