ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΥ- ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ΦΩΤΟ | Πρωτη news sport

Με κάθε επισημότητα, πριν
από λίγο, πραγματοποιήθηκε από τον Σεβ. Ποιμενάρχη μας κ. Διονύσιο,τον Κλήρο και τον Λαό της Ι. Μητροπόλεως μας στα προπύλαια του Καθεδρικού Ι. Ναού του Απ. Παύλου στην Κόρινθο, η υποδοχή τουΜακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμουβ΄καιτωνΣεβ. Συνοδικών Αρχιερέων ως και των λοιπών προσκεκλημένων του Σεβ. Μητροπολίτου μας Σεβ. Ιεραρχών,οι οποίοι προσήλθαν για να λαμπρύνουν με την παρουσία τους τις Εορταστικές Εκδηλώσεις προς τιμή του Αγίου Απ. Παύλου με την επωνυμία«ΙΑ΄ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2017». 
Ευθύς μετά την έλευση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου και των αγ. Συνοδικών ακολούθησε ηυποδοχή, του αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Παραμυθίας, εκ της Ιεράς Πατριαρχικήςκαι Σταυροπηγιακής Μεγίστης Μονής του Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, την οποία και προσεκόμισε ο Καθηγούμενος Αυτής Πανοσ. Αρχιμ. κ. Εφραίμμετά της τιμίας συνοδείας του,προκειμένου να παραμείνει εσαεί προς αγιασμό του Χριστεπώνυμου πληρώματος της Ι. Μητροπόλεως μας.
                                                                               












 Τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. κ. Προκόπιο Παυλόπουλο, υπεδέχθη προ λίγου, στα προπύλαια του Καθεδρικού Ι. Ναού του Απ. Παύλου Κορίνθου, με κάθε επισημότητα ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος.
Με την παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στον Μέγα  Πανηγυρικό Συνοδικό Εσπερινόκορυφώνονται οι εορταστικές Εκδηλώσειςυπό τον τίτλο «ΙΑ΄ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2017» προς τιμή του Μεγάλου Αποστόλου Αγίου Παύλου, του Ιδρυτού της Ελλαδικής και της τοπικής μας Εκκλησία.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας προκειμένου να τιμήσει τον Εξοχότατο Πρόεδρο θα του απονείμει την ανώτατη τιμητική διάκριση της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου, τον Χρυσό Μεγάλο Σταυρό Α΄ Τάξεως, του Αγίου Απ. Παύλου.








 
Top