To αποχαιρετιστήριο γεύμα της Κορίνθου-φωτό | Πρωτη news sport

Ο ΚΑΟ Κορίνθου κατέλαβε
την τρίτη θέση στους Νότιους Ομίλους της Γ’ Εθνικής, αφού στο μπαράζ ανόδου στη Β’ Εθνική κέρδισε την Πεντέλη.

Με αυτό τον αγώνα, μια εξαιρετική σεζόν ολοκληρώθηκε για τους Κορίνθιους, γι’ αυτό το λόγο η διοίκηση αποφάσισε να παραθέσει ένα αποχαιρετιστήριο γεύμα σε παίκτες και τεχνική ηγεσία.
Αναλυτικά:
«Χθες βράδυ στις εγκαταστάσεις της Αθλούπολη, σε μια όμορφη βραδιά, η προπονητική ομάδα παρέθεσε δείπνο στη Διοίκηση και στους παίκτες του ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, για το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς, που έκλεισε εντυπωσιακά με την νίκη στο παιχνίδι κατάταξης.
Η βραδιά κύλησε σε χαλαρούς ρυθμούς φυσικά μετά και το πέρας μιας δύσκολης και συνάμα παράξενης χρονιάς που τα είχε όλα.
Ο απολογισμός όμως θετικός αφού η τρίτη θέση στην τελική κατάταξη των δύο ομίλων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και η πιθανότητα συμμετοχής​ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, μας έδωσε σε όλους αίσθημα υπερηφάνειας και ικανοποίησης.
Ήταν βέβαια και μια έντονα συγκινησιακή βραδιά λόγω της αποχώρησης από την ενεργό δράση του αθλητή Αλέξανδρου Τσακιρίδη που κόσμησε με την παρουσία του τον Σύλλογο και πρόσφερε πολλά με το ήθος την εργατικότητα και το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του.
Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε τους υπευθύνους του πολυχώρου της Αθλουπολης- χορηγού της ομάδας μας-για την φιλόξενη ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει».
superbasket.gr
 
Top