Σοκ: Φονιάς είχε κατακρεουργήσει 28χρονη κοπέλα στο Λουτράκι | PROTINEWS

                           

Η 51χρονη γυναίκα βρέθηκε σφαγμένη, μέσα στο σπίτι της στην οδό Παραμυθιάς στο Περιστέρι.
Οι αστυνομικοί έφτασαν εκεί μετά από ειδοποίηση που έλαβαν από τον γιατρό που παρακολουθούσε τον 45χρονο δράστη. Ο ίδιος του είχε «ομολογήσει» ότι είχε φύγει από το ψυχιατρείο τη νύχτα και είχε σκοτώσει με μαχαίρι τη σύντροφό του.

Τι λέει ο ιατροδικαστής

Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης δήλωσε ότι το θύμα είχε δεχθεί πάρα πολλές μαχαιριές και κατά την πρώτη του εκτίμηση το θανατηφόρο πλήγμα ήταν στο λαιμό. Εκτίμησε ότι το έγκλημα έγινε τις μεσημβρινές ώρες χθες, αλλά η νεκροψία θα συνεχισθεί καθώς η σορός ήταν μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Συγκλονίζει ο αδελφός: Μου είπε ότι έκανε κάτι κακό...

«Με πήρε τηλέφωνο το πρωί και μου είπε ότι έκανε κάτι κακό», λέει συγκλονισμένος ο αδερφός του δράστη .

«Η παρακολούθηση φαίνεται πως δεν ήταν αρκετή. Δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις. Με έπαιρνε κάθε δεύτερη ημέρα και λέγαμε τα τυπικά, τι κάνεις πως είσαι. Νοσηλευόταν περίπου 6 χρόνια. Με πήρε σήμερα το πρωί και μου είπε οτι έκανε κάτι κακό και θα μου πει μετά γιατί ερχοταν ο γιατρός. Μετά επικοινώνησα με τον γιατρό γιατί δεν με πήρε και με ενημέρωσε για το τι συηνέβη», αναφέρει ο αδερφός του δράστη συγκλονισμένος.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του δράστη, με την άτυχη γυναίκα είχε γνωριστεί στην ψυχιατρική κινική που νοσηλευόταν , καθώς το θύμα εργάζονταν εκεί ως καθαρίστρια , στον ξενώνα που νοσηλευόταν. Ο δράστης πήγαινε στο σπίτι της έτρωγαν, περνούσαν χρόνο μαζί και επέστρεφε στον ξενώνα που νοσηλευόταν στην κλινική στο Δαφνί.

«Η ίδια δουλειά είχε γίνει πριν χρόνια στο Λουτράκι γιατί ζήλευε με μία φιλενάδα που είχε. Είχε πάει για Σαββατοκύριακο με την κοπέλα και έγινε ότι έγινε. Είχε πάρει λέει κοκαϊνη τότε, ναρκωτικά, πάλι τώρα λένε είχε πάρει, αλλά δεν τα βλέπανε στην κλινική; Αφού κάθε βράδυ του δίνανε φάρμακα! Δεν τα ξέραμε εμείς αυτά. Εδώ πέρα δεν έδειχνε να έχει πρόβλημα, τα έκανε κρυφά», λέει συγκλονισμένος.

Ηξεραν στη γειτονιά για τον πρώτο φόνο


ΗΧΗΤΙΚΟ

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το πτώμα μέσα στο διαμέρισμα και όπως διαπίστωσαν η άτυχη γυναίκα είχε δεχθεί τουλάχιστον δέκα μαχαιριές σε όλο της το σώμα. Ο δράστης κρατείται στο Β' αστυνομικό τμήμα του Περιστερίου. 
Top