Συγκλονισμένη όλη η Κορινθία από το θάνατο της 29άχρονης | Πρωτη news sport

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από το τροχαίο
που συνέβη τα ξημερώματα και είχε ως αποτέλεσμα μια νέα μητέρα από το Μούλκι να χάσει την ζωή της, την ώρα που πήγαινε για δουλειά...
Οι αστυνομικές δυνάμεις που πήγαν στο σημείο της σύγκρουσης και βρήκαν την 29χρονη νεκρή, βρήκαν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου.

Αμέσως άρχισαν να ψάχνουν στα συντρίμμια του ΙΧ αλλά και στην γύρω περιοχή.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ:

Το πρωί της Τετάρτης 5 Ιουλίου, στο 6,1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Κιάτου – Γκούρας, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 29χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 29χρονης.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από το τροχαίο που συνέβη τα ξημερώματα και είχε ως αποτέλεσμα μια νέα μητέρα από το Μούλκι να χάσει την ζωή της, την ώρα που πήγαινε για δουλειά. Οι αστυνομικές δυνάμεις που πήγαν στο σημείο της σύγκρουσης και βρήκαν την 29χρονη νεκρή, βρήκαν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου. Αμέσως άρχισαν να ψάχνουν στα συντρίμμια του ΙΧ αλλά και στην γύρω περιοχή. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ: Σήμερα (5.7.2017) το πρωί, στο 6,1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Κιάτου – Γκούρας, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 29χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 29χρονης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.
 
Top