Αυτά Είναι τα Τρία Σημεία του Σώματος που Εμφανίζουν Ρυτίδες Πρώτα (και Πώς να το Σταματήσετε Αυτό) | Πρωτη news spor*

Μην ξεχάσετε να πατήσετε τις μπλε λέξεις-προτάσεις στο παρακάτω κείμενο για να δείτε περισσότερα άρθρα που αφορούν τις ρυτίδες!


Ο λόγος που σε κάποια σημεία εμφανίζονται ρυτίδες νωρίτερα από άλλα είναι πως μας έχουν μάθει πώς να φροντίζουμε συγκεκριμένα μέρη του σώματός μας και να ξεχνάμε κάποια άλλα. Και μπορεί να ξέρουμε πως πρέπει να βάζουμε ενυδατική κρέμα και αντηλιακό σε όλο μας το σώμα αλλά, παρόλα αυτά, δίνουμε έμφαση κυρίως στο πρόσωπο.


Από τη στιγμή που θα κλείσετε τα 20, τα 30, τα 40 και τα 50 καλό είναι να αρχίσετε να προσέχετε και άλλα μέρη του σώματός σας που δείχνουν πιο έντονα τα σημάδια της γύρανσης.
Τα χέρια σας Λόγω του ότι τα χέρια μας εκτείθενται στον ήλιο όλο το χρόνο -ακόμα και τους χειμερινούς μήνες- είναι ένα από τα πρώτα σημεία του σώματος που εμφανίζονται ρυτίδες.

Η ηλικία σας σίγουρα φαίνεται από τα χέρια σας.
Η διόρθωση: Μην ξεχνάτε τα χέρια σας όταν βάζετε αντηλιακό στο σώμα και το πρόσωπό σας, μην αμελείτε να βάζετε αντιρυτιδικές κρέμες ή ενυδατικές. Το δέρμα στα χέρια σας είναι πιο λεπτό από το μεγαλύτερο μέρος του υπόλοιπου σώματός σας με αποτέλεσμα η ενυδάτωσή του να είναι απαραίτητη.
Το πρόσωπο Ακόμα και άνθρωποι που είναι 25 χρονών μπορεί να αρχίσουν να παρατηρούν κάποιες απαλές γραμμές έκφρασης να κάνουν την εμφάνισή τους στο μέτωπο και την περιοχή γύρω από τα μάτια τους. Επιπλέον, μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και κάποια σημάδια από τον ήλιο.

Συνήθως ξεχνάτε να περιποιηθείτε το λαιμό και το στήθος σας όπως κάνετε ευλαβικά με το πρόσωπό σας.
Η διόρθωση: Aπλώνετε απλόχερα κρέμες, μάσκες και αντηλιακό. Μάλιστα, καλό είναι σχεδόν ό,τι βάζετε στο πρόσωπό σας να το βάζετε και στον λαιμό και το στήθος σας
 
Top