Τσακνή, να βγάλεις το σκασμό εσύ δοτέ...! | Πρωτη news spor

Σήμερα σε εκδήλωση της ΕΡΤ για ένα μνημείο για τον αγώνα ενάντια
στο μαύρο της ΕΡΤ που ξεκίνησε το 2013 και δικαιώθηκε το 2015 όταν άνοιξε πάλι η δημόσια τηλεόραση, έλαβε χώρα ένα απαράδεκτο επεισόδιο!

Ο Πρόεδρος της ΕΡΤ του Παππά και του Τσίπρα δεν δέχθηκε την παρέμβαση της πρώην βουλευτή και αγωνίστριας Ραχήλ Μακρή που μίλαγε για τον αδικαίωτο αγώνα με δεδομένο την σημερινή ΕΡΤ και για να την αποκρούσει φώναξε "Σκάσε Επιτέλους"!


Στην εκδήλωση που ήταν παρόντες ο Παναγ. Λαφαζάνης, ο Δημ. Στρατούλης και η Ρ. Μακρή, χαιρέτησε, χειροκροτούμενος και φανερά συγκινημένος, ο Πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγ. Καλφαγιάννης, ο οποίος απέδωσε φόρο τιμής σε όσους θυσιάστηκαν και αγωνίσθηκαν εκείνο το καλοκαίρι του 2014 ενάντια στο πραξικόπημα του “μαύρου” κατά της ΕΡΤ της κυβέρνησης Σαμαρά.


Αλγεινή εντύπωση έκανε στους παρευρισκόμενους το γεγονός ότι δόθηκε, εκτός προγράμματος, ο λόγος, για να χαιρετήσουν την εκδήλωση, στον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσο και στον Πρόεδρο της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή.Εκείνη την ώρα ο Παναγ. Λαφαζάνης διαμαρτυρήθηκε έντονα, φωνάζοντας αίσχος και ντροπή και δηλώνοντας ότι αποχωρεί από την εκδήλωση, πράγμα που έπραξε μαζί με τον Δ. Στρατούλη.


Μάλιστα, ενώ ο Παναγ. Λαφαζάνης είχε αποχωρήσει ακούστηκε ο Διον. Τσακνής να φωνάζει σκαιότατα, προσβλητικά και επαναληπτικά από μικροφώνου στην Ραχήλ Μακρή, “σκάσε, σκάσε”.

Ούτε τα παιδάκια που στέκονταν μπροστά του απορημένα δε σεβάστηκε ο αχρείος...


Η Ραχήλ Μακρή είχε απόλυτο δίκιο....Η ΕΡΤ έχει γίνει ένα όργανο προπαγάνδας της κυβέρνησης του Τσίπρα. Με κάτι σαν δημοσιογράφους τύπου Ακριβοπούλου ακυρώνουν 100% τον αγώνα ενάντια στο μαύρο!

Αλήθεια αν έκλειναν αύριο την ΕΡΤ, ποιος από αυτούς που αντέδρασαν το 2013, θα αντιδρούσε;;;

ΛΙΓΟΙ ΕΊΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

Ο Τσακνής σε μία πράξη απύθμενου θράσους τολμά ως δοτός, Προέδρος της ΕΡΤ, ως ένας ακόμα βολεμένο οικόσιτο του ΣΥΡΙΖΑ, να πει "σκάσε" σε μία πολίτη της χώρας, σε μία γυναίκα που του ασκεί απλά κριτική!

Αλήθεια εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ που πασχίζετε για τα δικαιώματα σεξισμό δεν είδατε σήμερα στην πράξη του Τσκανή;;;


Τσάκνη βγάλε τον σκασμό......Δεν σε παίρνει!
 
Top