Αναγνώριση της ΑCS στα "Διαμάντια" των Ελληνικών Επιχειρήσεων | Πρωτη news sport

Διάκριση απέσπασε φέτος η ACS
στην εκδήλωση "Diamonds of the Greek Economy", που επιβραβεύει την υγιή επιχειρηματική δραστηριότητα της Ελλάδας και η οποία έλαβε χώρα στις 4/7/17 στο Grande Bretagne Hotel Athens, υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών και του ΕΟΤ.
Στην εν λόγω εκδήλωση, όπου συμμετείχαν περίπου 500 εκπρόσωποι των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων της χώρας, βραβεύτηκαν και τιμήθηκαν οι  επιχειρήσεις "διαμάντια" από όλο το επιχειρηματικό φάσμα (βιομηχανία, τουρισμός, εμπόριο, υπηρεσίες), βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων, μεταξύ των οποίων είναι και η κερδοφορία, η δανειακή επιβάρυνση, η ρευστότητα, η σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια κλπ.
Σημειώνεται ότι η ACS αποτελεί την πλέον οικονομικά υγιή επιχείρηση στο χώρο των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς και απλού ταχυδρομείου, λόγω σταθερά αυξανόμενης κερδοφορίας, επενδύσεων και μηδενικού δανεισμού, γεγονός που την καθιστά ως την πιο αξιόπιστη επιλογή για τις ταχυδρομικές ανάγκες των πελατών της, καθώς και για την έγκαιρη και ασφαλή απόδοση των αντικαταβολών τους.

Λεζάντα φωτογραφίας: Η κ. Έλια Χάραρη, Διευθύντρια Marketing της ACS, παραλαμβάνει εκ μέρους της εταιρείας το Certificate "Diamonds of the Greek Economy 2017".
 
Top