Τι έχει συμβεί με τον κολυμβητικό διάπλου της διώρυγας ....! | Πρωτη news sport

  Ένα μεγάλο μπέρδεμα έχει όπως φαίνεται
δημιουργηθεί με την περσινό κολυμβητικό event Swim the Canal....

Φέτος η διοργάνωση άλλαξε όνομα και ονομάζεται Cross the Euro Canal.

Πολλά ακούγονται και πολλά λέγονται και το Loutrakiblog οφείλει να ενημερώσει τους αναγνώστες σε ότι πληροφορία έρχεται στην συντακτική ομάδα.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε τις απόψεις των δυο περσινών διοργανωτών,του συμπολίτη μας Κώστα Λόντου και του Γιάννη Βαμβακίδη.


Ας δούμε πρώτα τι λέει ο Κώστας:

Ουδεμία σχέση οικονομική , συνεργασίας κλπ εχει η SWIM THE CANAL  οπως την παρουσιάζουν τα διεθνή ειδησεογραφία πρακτορεία με οποιαδήποτε εταιρία διεξαγωγής του κολυμβητικού διάπλου της διώρυγας της Κορίνθου του τρέχοντος έτους 2017...


Τώρα όσο αφορά διαφορά δημοσιεύματα οπως και απόψεις απο εκάστοτε άτομα η συνεργάτες που είχαν επικούρησει  -στηρίξει - βοηθήσει για την τέλεση του πρώτου και ιστορικού αγώνα κολύμβησης της διώρυγας Κορίνθου το έτος 2016 η Swim the canal δεν φέρει καμία απολύτως  ευθύνη για το λογο οτι άλλος πολυ άλλος λίγο  έχουν άγνοια των πραγματικών αιτιών για την μη πραγματοποίηση του αγώνα (swim the canal ) του τρέχοντος έτους 2017.

Και προειδοποιεί κακόπιστους η κακόβουλους ότι  θα ασκήσει  καθε νόμιμο του δικαιωματός της ως προς την φήμη της , το κύρος της και την υπόσταση της.

Επίσης ο εμπνευστής αλλά και διοργανωτής οπως και οι νόμιμοι συνεργάτες της που συνεχίζει και θα συνεχίζει να υφίσταται ανεξαρτήτως  του περσινού γεγονότος , θα ενημερώσουν με δελτίο τύπου στο άμεσο μέλλον για τα πραγματικά αιτία της μη πραγματοποίηση του γεγονότος ΑΥΤΟΥ , καθώς και για τις δικαστικές και εξώδικες ενέργειες , στις οποίες θα προβεί πριν την τέλεση του φετινού αγώνα ο εμπνευστής , ο οποίος αποτελεί νόμιμα και νόμιμα κατοχυρώνεμενο δικαίωμα του .

Για το SWIM THE CANAL 

Κωνσταντίνος Λόντος


Διαβάστε και την τοποθέτηση του δεύτερου περσινού διοργανωτή :
Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία του κολυμβητικού αγώνα «SWIM THE CANAL 2016» στο οποίο ήμουν συνδιοργανωτής, είχα την προσδοκία ότι θα μπορούσαμε και φέτος να ξαναζήσουμε τις ίδιες και μεγαλύτερες αθλητικές στιγμές. 
Να ξαναγράψουμε «ιστορία»! 
Δυστυχώς οι ελπίδες μου διαψεύστηκαν … Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι φέτος ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ στη διοργάνωση του κολυμβητικού event «cross the euro canal», για λόγους αξιοπρέπειας και σεβασμού απέναντι στους αθλητές και μη, που με εμπιστεύονται και με στηρίζουν. 
Ελπίζω και εύχομαι στο μέλλον να μου δοθεί η ευκαιρία να διοργανώσω ξανά, έναν αγώνα αντάξιο όλων σας.




 
Top