Η πρωταθλήτρια Κροατίας είναι το επόμενο εμπόδιο του Ολυμπιακού | Πρωτη news sport

Μπορεί να χρίστηκε Πρωταθλήτρια για
πρώτη φορά στην ιστορία της μόλις την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και εύκολη η αποστολή την οποία καλείται πλέον να βγάλει εις πέρας η ομάδα του Μπέσνικ Χάσι σε αυτό τον τελευταίο γύρο των προκριματικών της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Οι «ερυθρόλευκοι» σίγουρα θα μπορούσαν να... παραμείνουν κάπως πιο χαλαροί, όμως η Ριέκα είναι αντίπαλος που πρέπει να κρατήσει στην πρίζα τους «ερυθρόλευκους» ενόψει των δύο αναμετρήσεων με φόντο τους ομίλους του Champions League. 
Ο ΑΠΟΕΛ που πανηγύρισε σημαντική πρόκριση εις βάρος της Βιτορούλ, κληρώθηκε να κοντραριστεί με τη Σλάβια Πράγας, ενώ, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ζευγάρια Νάπολι - Νις και Χόφενχαϊμ - Λίβερπουλ. 
Ο Μάριο Μπαλοτέλι θα επιστρέψει στην Ιταλία ως μέλος της γαλλικής ομάδας που εντυπωσίασε την περασμένη σεζόν, ενώ, ο Ρομπέρτο Φιρμίνο στους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαϊντ θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του στη Γερμανία. 
Ο πρώτος αγώνας θα γίνει την Τετάρτη 16 Αυγούστου στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί την Τρίτη 22 του μήνα στην Κροατία. 
AdTech Ad
Τα ζευγάρια των play-offs του Champions League:
Καραμπάκ – Κοπεγχάγη
ΑΠΟΕΛ – Σλάβια Πράγας
Ολυμπιακός – Ριέκα
Σέλτικ – Αστάνα
Χάποελ Μπερ Σεβά – Μάριμπορ
Μπασακσεχίρ – Σεβίλλη
Γιούνγκ Μπόις – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Νάπολι – Νις
Χόφενχαϊμ – Λίβερπουλ
Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Στεάουα Βουκουρεστίου
 
Top