11η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα:Mε επιτυχία και στην Κόρινθο-βίντεο | Πρωτη news sport

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή
έγινε και στην Κόρινθο , όπως και σε 27 πόλεις της Ελλαδας , η δράση του  Ινστιτούτου  Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.)«Πάνος Μυλωνάς», 11η «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» ,το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Την ευθύνη για την Κόρινθο , είχε φέτος η Α.Λ.Α.Κορινθίας , συνεχίζοντας την συνεργασία της με το ΙΟΑΣ , και έγινε στο BarRestaurant Soul Kitchen στον πεζόδρομο της Κολοκοτρώνη .
 Στην δράση συμμετείχαν περίπου 50 παρέες που επέλεξαν  τον «Οδηγό της Παρέας» που ανέλαβε να οδηγήσει με ασφάλεια πίσω την παρέα του. Το μήνυμα της βραδιάς ήταν: «Όλοι διασκεδάζουν, ΕΝΑΣ δεν πίνει… ο ήρωας της βραδιάς . Ο οποίος εάν τήρησε την υπόσχεσή του και δεν κατανάλωσε αλκοόλ επιβραβεύτηκε με αναμνηστικά δώρα ενώ σε άλλη περίπτωση, οι εθελοντές μας  τον συμβούλευαν να αφήσει το όχημα και να επιστρέψει με ασφάλεια κάνοντας χρήση καλώντας ένα ταξί. Πανευρωπαϊκά, 1 στους 4 θανάτους από τροχαίο οφείλονται στην οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ (ETSC).
Η Α.Λ.Α.Κορινθίας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες , το  Bar-Restaurant Soul Kitchen για την φιλοξενία ,την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας , το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου, ιδιαίτερος τον υποδιοικητή της Κον Αστέρη, που -όπως και κάθε χρόνο- διάθεσε τα αλκοολόμετρα στις κατά τόπους εκδηλώσεις για το φιλικό αλκοτέστ   καθώς και τους εθελοντές μας .


 
Top