ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ- ΑΚΟΜΑ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ...!!! Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 ΣΤΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ | Πρωτη news sport

Οκτώ γκολ και δύο δοκάρια ήταν
ο απολογισμός της νέας συντριπτικής νίκης της Κορίνθου 06 στο παιγνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθληματος της Α'κατηγορίας ΕΠΣΚ επί του Σπαθοβουνι εκτός έδρας.

                                                                              Περισσότερα εδώ


 Οι γηπεδούχοι "τολμησαν"να προηγηθουν στο 15'με ωραίο σουτ του Βλαχου κόντρα στη ροή του αγωνα διότι μέχρι το λεπτο αυτό οι φιλοξενουμενοι είχαν κλασικές ευκαιρίες να ανοίξουν αυτοί το σκορ. Από το 1-0 λοιπόν άρχισε ο καταιγισμός των γκολ αφού οι του Σπαθοβουνιου παρα τις φιλοτιμες προσπάθειες τους δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν σε μια ανώτερη σε όλα ομάδα.
 Έτσι λοιπόν κατά σειρά  σκοραραν στο 18' Χατζησοφρωνιου , 19'Τζανετος, 22' Λυγκος, 29' Λυγκος, 47' Μαγγινας, 50' Τζανετος, 60' Λυγκος και στο 70' Χουσελας. Σημειώνουμε ότι στο 7' ο Σάντα σουταρε ατσαλη αποκρουση του Γεροβασιλη η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Καραμητου, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μανώλη Λυγκου.
 Έτσι η ομάδα του Μπινιαρη έχει πετύχει σε πέντε ματς πρωταθληματος 32 γκολ με παθητικό μόλις 3 γκολ! Δεν έχουμε κάτι να προσθέσουμε από το ματς στο γήπεδο Σπαθοβουνιου όπου η Κόρινθος 06 νίκησε τον ΑΟ Σπαθοβουνιου με 8-1. 
Να ευχηθούμε βιον ανθοσπαρτον στο παίκτη της Κορίνθου Δημήτρη Μαυρελη που παντρεύτηκε περίπου την ώρα του αγωναγωνα την εκλεκτή της καρδιάς του 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ του αγωναγωνα ο Παναγιωτης Κακριδης. 

ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ :Καραμητος, Μελέτης  (40'λτ Σοφός ), Μαγγινας, Τσααβα, Σπυρόπουλος, Μιχαηλιδης  (68' Δημογεροντας Β. ), Γεροβασιλης, Βλαχος, Γεωργαρης Π. (83' Μαλλιος ), Ραισης  (83 'Μαρουλης ). 

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Κοντης, Γκουριωτης, Φιλης  (53' Βασος ), Μαγγινας  (60'Σμυρνης ), Τριμπονιας, Χατζησοφρωνιου, Χρυσαφιδης, Λυγκος, Αραπογλου  (60' Βρενοζι ), Σάντα  (53' Χουσελας ), Τζανετος. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ 
 
Top