Θύμα ενδοοικογενειακής βίας ο Κυριάκος | Πρωτη news sport

Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη θύμα ενδοοικογενειακής βίας την ώρα που
ο Σαμαράς ανοίγει περπατησιά. Το θύμα του bullying δεν είναι άλλος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος έχει απέναντί του την ασίγαστη ματαιοδοξία του Κώστα Μπακογιάννη και της μητρός του για την εξουσία. Ούτε καν ο Τσίπρας δεν θα τολμούσε να εκστομίσει ότι ακόμη και 50% εάν πάρει η ΝΔ δεν τρέχει κάστανο.



Αυτό λοιπόν το εκστόμισε ο Κώστας Μπακογιάννης για τον θείο του διά μέσω συνέντευξης (έτσι προφανώς επικοινωνούν πλέον τα μέλη της οικογένειας) στην φιλοσυριζαική Εφημερίδα των Συντακτών.


                                                       Περισσότερα εδώ


Ούτε ο ψυχίατρος Σούρας (χαρακτηριστική φωτό) δεν μπορεί να γνωματεύσει για τα αίτια της ενδοοικογενειακής βίας στη συγκεκριμένη περίπτωση. Στην ίδια δεινή θέση ως προς την διατύπωση γνωμάτευσης θα μπορούσε να βρεθεί και ο ειδικός που συνάντησε το παιδάκι που κατέβηκε από τον Υμμητό και ζήτησε την βοήθειά του για εσπευσμένη αλλαγή φύλου.
Προσέξτε εσείς που συνηθίζετε να ανεβαίνετε στον Υμμητό. Τέλος πάντων ο ταλαίπωρος ο Κυριάκος θα πρέπει να πάρει τα μέτρα του πριν είναι αργά καθότι γίνονται όλο και πιο συχνοί οι ψίθυροι που θέλουν την ΝΔ να πηγαίνει στις κάλπες με άλλον αρχηγό και συγκεκριμένα με τον Αντώνη Σαμαρά, τον αποφασιστικό, τον σκληροτράχηλο.

Eνας άγριος πόλεμος στον Κυριάκο Μητσοτάκη από τον Κώστα Μπακογιάννη αλλά και τη Ντόρα βρίσκεται σε εξέλιξη.
Το πρόσφατο χτύπημα έρχεται από τον Μπακογιάννη ο οποίος δηλώνει στην Εφημερίδα των Συντακτών (εδώ μίλησε και ο Τσίπρας) ότι και 50% να πάρει η ΝΔ πάλι δεν φτάνει!
-Και 50% να πάρει η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές πάλι δεν φτάνει. Την επόμενη μέρα θα χρειαστεί να δημιουργήσει ευρύτερα πεδία κοινωνικής συνεννόησης, συνεργασίας και συναίνεσης. Αυτός είναι ο νόμος της ανάγκης αν θέλουμε να πάμε μπροστά. Επιμένω στην ανάγκη ενός νέου διαφορετικού πολιτικού πολιτισμού…
Οπου νάναι ο Μπακογιάννης θα στραφεί και κατά της Οικογενειοκρατίας!
Την ίδια στιγμή υπάρχουν άνθρωποι της Ντόρας στο περιβάλλον του Κυριάκου οι οποίοι του στήνουν διαρκώς παγίδες όπως εκείνη με το UFO στον Υμμητό. Γύρευε ποιος παλαβός ειδικός από αυτούς που βγαίνουν στις τηλεοράσεις μίλησε στον Κυριάκο για τα UFO. Eάν το ψάξει λίγο ο “ειδικός” μπορεί να ήταν βαλτός και από την Ντόρα ώστε να τον εκθέσει ανεπανόρθωτα στη Βουλή όπως και έγινε.


Όπως είπε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Μπήκα στον κόπο να μιλήσω με έναν ειδικό, κάτι που αμφιβάλλω αν έχετε κάνει εσείς ή ο πρωθυπουργός. Μου διηγήθηκε μια ιστορία για ένα παιδί που ζήτησε αλλαγή φύλου γιατί ανέβηκε στον Υμηττό και του το είπε ένας εξωγήινος. Με το νομοσχέδιό σας αυτός ο άνθρωπος μπορεί να προβεί σε αλλαγή ταυτότητας φύλου και αυτό να το βρει μπροστά του στη ζωή».
 
Top