Δ.Μπίτζιος"Το Σάββατο θα αναμετρηθούν οι δύο κορυφαίες ομάδες στο Κορινθιακό πρωτάθλημα" | Πρωτη news sport


"ΜΠΙΤΖΙΟΣ: Εγγυόμαι ότι το Σάββατο
θα γίνει ένα καθαρό παιχνίδι" Το Σάββατο θα αναμετρηθούν στο στάδιο οι δύο κορυφαίες ομάδες του Κορινθιακού πρωταθλήματος.

Οι Κορίνθιοι φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν ένα αγώνα με την ευχή όλων μας να κερδίσει ο καλύτερος σε ένα ματς ανάμεσα σε συμπολίτες. Οσοι εμπλέκονται στο παιχνίδι αυτό, έχουν υποχρεώση να διασφαλίσουν όχι μόνο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα αλλά και να μην επιτρέψουν να δημιουργηθεί η παραμικρή υπόνοια πριν και μετά τα 90 λεπτά.

Την υπόσχεση που έδωσα σε όλη την Κορινθία όταν έγινα μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΚ, ότι οι αγώνες θα παίζονται μόνο μέσα στα γήπεδα θα την τηρήσω μέχρι τέλους.

Δεν θα επιτρέψω σε κανένα να εκθέσει την Ενωση, τις ομάδες και το Κορινθιακό ποδόσφαιρο.

Ολα πρέπει να είναι διάφανα απο όλους και να αφήσουν τους ποδοσφαιριστές να παίξουν μπάλα χωρίς ίχνος αμφιβολίας και πολύ περισσότερο χωρίς καμία παρέμβαση απο κανένα. Θεωρώ αδιανόητο να σκεφτεί κανένας να χειραγωγήσει αυτόν τον αγώνα που θα πρέπει να είναι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο μας που αρκετά έχει ταλαιπωρηθεί.

Εδώ θα είμαστε και θα εξασφαλίσουμε την ισονομία και την άψογη διεξαγωγή του αγώνα. Καλώ τους φιλάθλους της Κορίνθου να γεμίσουν το στάδιο και να είναι σίγουροι οτι το παιχνίδι θα παιχθεί μόνο μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΤΖΙΟΣ

αντιπρόεδρος ΕΠΣ Κορινθίας
 
Top