Φασούλας: «Ήταν η καλύτερη δυνατή κλήρωση που θα μπορούσε να έχει ο Ολυμπιακός» | Πρωτη news sport

Ως την καλύτερη δυνατή κλήρωση που θα
μπορούσε να έχει ο Ολυμπιακός στην προκριματική φάση της Euroleague γυναικών χαρακτήρισε ο γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Φασούλας το... αντάμωμα με τη Βίσλα Κρακοβίας.


«Είναι ευχάριστο να βλέπεις μια ελληνική ομάδα να συμμετέχει στην Ευρωλίγκα και να βλέπεις το όνομα της στον πίνακα των κληρώσεων. 

Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη δυνατή κλήρωση που θα μπορούσε να έχει ο Ολυμπιακός. Και οι δύο ομάδες που ήταν πιθανό να τύχουμε ως αντίπαλοι είναι σίγουρα πιο έμπειρες από τις ελληνικές και διαθέτουν ρόστερ με μεγαλύτερο μπάτζετ. 

Παρόλα αυτά εμείς πιστεύουμε στην δική μας ομάδα που είναι νεανική βέβαια αλλά συνδυάζει την εμπειρία με νέες παίκτριες και έχει πολλή μεγάλη φιλοδοξία και θα προσπαθήσει να κάνει ότι είναι καλύτερο δυνατό για να περάσει στους ομίλους της Ευρωλίγκας. 

Σε κάθε περίπτωση και αν δεν περάσουμε στον όμιλο, στο Eurocup τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από πέρσι, είμαστε πιο έμπειροι και μεγαλύτερη πίστη στις δυνατότητές μας. 

Οπότε θα προσπαθήσουμε καλύτερη πορεία από πέρσι και είναι σίγουρο ότι θα την έχουμε γιατί ήδη θα έχουμε συμμετάσχει και στα προκριματικά της Ευρωλίγκας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Οι «ερυθρόλευκες» καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Βίσλα Κρακοβίας -και μάλιστα με μειονέκτημα έδρας- με τους δύο αγώνες να είναι προγραμματισμένοι για τις 9 και 12 Οκτωβρίου σε Ελλάδα και Πολωνία αντίστοιχα.
 
Top