Οι Αμαζόνες του Nammos με τα tips των 5 και 10 χιλιάδων ευρώ [εικόνες] | Πρωτη news sport

Τα εγκαίνια του Nammos Village μας
έκαναν να ασχολούμαστε όλες αυτές τις μέρες με τα διάσημα μοντέλα που κατέφτασαν στο νησί για να δώσουν μια αίσθηση γκλάμουρ. Όμως τα μοντέλα θα φύγουν. Αυτές που θα μείνουν είναι οι κοπέλες που αποτελούν την πρώτη γραμμή «επίθεσης» στους πλούσιους πελάτες που συρρέουν κάθε καλοκαίρι στο νησί.

Στο ένθετο Gala που κυκλοφόρησε την περασμένη Κυριακή με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, βλέπουμε το ρεπορτάζ του Φρίξου Δρακοντίδη για τις κοπέλες που προσλαμβάνονται κάθε σεζόν στο Nammos με στόχο να γίνουν η εικόνα του μαγαζιού απέναντι στον πελάτη.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο Σάμι Ιμπραήμ, ένας εκ των ιδιοκτητών, μαζεύει κάθε χρόνο τα βιογραφικά, τα οποία λέγεται ότι ξεπερνούν τα 3.000. Κάνει τις συνεντεύξεις, επιλέγει και στελεχώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που εκείνος θεωρεί ότι αρμόζει στο Nammos. Σαφώς η εξωτερική εμφάνιση παίζει τον βασικό ρόλο. Από κει και μετά μετράει η διάθεση και ο τρόπος εξυπηρέτησης του κάθε πελάτη.

Ως επί το πλείστον κοπέλες 24 ετών και κάτω είναι αυτές που στέλνουν βιογραφικό. Οι περισσότερες σπουδάζουν σε άλλη πόλη από τον τόπο καταγωγής τους και προσδοκούν με την εργασία τους σε μια σεζόν στη Μύκονο να μαζέψουν λεφτά για να καλύψουν σίγουρα το νοίκι της επόμενης χρονιάς και άλλα πάγια έξοδα. Αυτά μόνο με τον μισθό που τους δίνεται. Γιατί από κει και μετά μπαίνουν στο πλάνο τα tips.
Πολύ φυσιολογικά, όταν μιλάμε για ένα μέρος που συγκεντρώνει Ρώσους, Άραβες και γενικά πολύ πλούσιους ανθρώπους απ΄όλο τον κόσμο, τα φιλοδωρήματα δεν γίνεται να πέφτουν κάτω από ένα ποσό των 500 ευρώ. Μοιάζει σαν ένας άγραφος κανόνας, σαν ένα συμφωνημένο πλαφόν. Εννοείται ότι παίζουν και ποσά πολύ πιο υψηλά.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έχουν υπάρξει περιπτώσεις που το πουρμπουάρ πήγε στα 5, στα 10, ακόμα και στα 20.000 ευρώ. Ο Γιώργος Βρεττός, ένας από τους μετρ, λέει ότι πήρε μια φορά 8.000 ευρώ. Μόνο και μόνο επειδή ο πελάτης πέρασε καλά.

Με λίγα λόγια, ένα φιλοδώρημα κάλυψε τον 3μηνο μισθό για 7-8 άτομα! Το θέμα του Φρίξου Δρακοντίδη φιλοξενεί και δηλώσεις της 24χρονης Άννας Κουκκίδου, μιας εκ των «Αμαζόνων» του Nammos. Η 24χρονη εξηγεί ότι πέρασε από κάστινγκ που έγινε στο Makedonia Palace τον Μάρτιο και στο τέλος Οκτωβρίου θα έχει μαζέψει λεφτά που θα μάζευε κάποιος σε μια ολόκληρη χρονιά. Ίσως και παραπάνω.
Έτσι, παρά το ότι ο μισθός ακούγεται ότι δεν ξεπερνάει τα 50 ευρώ μεροκάματο και τα ρεπό δεν προβλέπονται, οι ευκαιρίες που ανοίγονται μέσα απ΄αυτή τη θέση είναι ουσιαστικά πολλαπλάσιες!
 eleftherostypos.gr
 
Top