Oι μεγάλες ευκαιρίες Γιαννιώτη και Ολυμπιακού! | Πρωτη news sport

Ξεκινάμε από τα... βασικά. Είναι

δεδομένα δύσκολο για έναν νεαρό Έλληνα να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό. Ο Γιαννιώτης έχοντας φτάσει σε ηλικία 25 ετών έφτασε να είναι ο κορυφαίος Έλληνας πορτιέρε στην Super League δίχως να αγωνίζεται στους Πειραιώτες. Από μικρός το ένιωσε στο... πετσί του αυτό με τρεις δανεισμούς αλλά και αρκετές προετοιμασίες που ξεκινούσε στο Λιμάνι αλλά την επόμενη χρονιά δεν τον έβρισκαν στην ομάδα του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν.

Φέτος είναι η σειρά του. Το momentum του.

Για ένα παιδί που αποτελεί με διαφορά την πιο ενδιαφέρουσα επιστροφή στον Ρέντη. Ο Ολυμπιακός το δοκίμασε αυτό με τον Καπίνο σε μία προσπάθεια να έβγαζε τον επόμενο... Νικοπολίδη. Έναν Έλληνα κίπερ βασικό. Δεν του βγήκε. 
Τώρα θέλει να επιχειρήσει το ίδιο με τον Γιαννιώτη. Στο αρχικό πλάνο είναι για βασικός για τη νέα σεζόν. Εάν τα καταφέρουν και οι 2 πλευρές θα πρόκειται για ένα μεγάλο επίτευγμα των Πειραιωτών και για μία σημαντική αγωνιστική παρακαταθήκη. Ο άλλοτε κίπερ των Πανιωνίου & Ατρομήτου άλλωστε έδειξε πως έχει τα προσόντα και ενώ πρόλαβε ήδη να πάρει και συμμετοχή και με την Εθνική ανδρών. Έχει επίσης την διάθεση και την υπομονή αλλά και την απαιτούμενη εργατικότητα.

Για τον ύψους 1.92 μέτρων πορτιέρε μπορεί να γράψει κανείς ότι είναι μία κομβική στιγμή για την καριέρα του. Μία καριέρα που μπορεί να την... απογειώσει με το να κάνει ένα όνειρο που είχε από μικρός. Από τότε που είχε πάει στον Ολυμπιακό από τον Εθνικό Γαζώρου: να καθιερωθεί ως βασικός κίπερ στον Ολυμπιακό.
 Τα φόντα τα διαθέτει και με έναν έμπειρο τερματοφύλακα δίπλα του μπορεί να τα καταφέρει ακόμα πιο καλά. Αρκεί να κρατήσει το χαμηλό του προφίλ και να τα δώσει όλα, όπως προσπαθεί και κάνει πάντα. 

πηγή- gazzetta.gr
 
Top