Αποκλείστηκε στο… 95’ ο Ατρόμητος 1-1 με τη Ντιναμό Μπρεστ | Πρωτη news sport



Με γκολ του Μανούσου στο 80’ ο Ατρόμητος
προηγήθηκε 1-0 της Ντιναμό Μπρεστ και πήρε σκορ πρόκρισης για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, όμως οι Λευκορώσοι ισοφάρισαν στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μιχάιτσουκ. Οι Περιστεριώτες είχαν χάσει 4-3 στη Λευκορωσία και έτσι αποκλείστηκαν. Στην επόμενη φάση οι Λευκορώσοι θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Οι Περιστεριώτες, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την λανθασμένη υπόδειξη για φάουλ στο γκολ του Κουλούρη στο 73`, βρέθηκαν με το ένα... πόδι στην επόμενη φάση, δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα. Ο Μανούσος που είχε μπει ως αλλαγή πέντε λεπτά νωρίτερα, πήρε την μπάλα αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και με «κεραυνό» άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Περιστερίου (1-0).

Η Μπρεστ όμως, εκμεταλλεύτηκε το μοναδικό -ίσως- λάθος που έκανε η ελληνική ομάδα στις καθυστερήσεις. Από το πλάγιο, ο Μίρκοβιτς έκανε τραγική έξοδο και ο Νεχάιτσικ με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι, έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ατρόμητου, παγώνοντας τους πάντες.

Ο διαιτητής της συνάντησης, τιμώρησε με κόκκινη κάρτα του Μούγιακιτς στο 64ο λεπτό, δύο λεπτά αφότου είχε βγει από τον αγωνιστικό χώρο αφήνοντας τη θέση του στον Βασιλάκη. 




Ατρόμητος – Ντιναμό Μπρεστ 1-1 (epsilon)
Γκολ: 80' Μανούσος (Ατρόμητος), 90'+5' Νεχάιτσικ (Ντιναμό Μπρεστ)

 
Κίτρινες κάρτες: Μούγιακιτς, Κουλούρης, Γιαννούλης, Ενσικουλού, Μίρκοβιτς - Οσουτσουκούο, Φιλίποβιτς, Φαμέγε, Κάργας

Κόκκινες κάρτες: 
64' Μοίγιακιτς

Ατρόμητος: 
Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηϊσαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον, Σάκιτς (75' Μανούσος), Ουμπίντες, Κωτσόπουλος (60' Βασιλακάκης), Μούγιακιτς (60' Ενσικουλού), Κουλούρης.

Ντινάμο Μπρεστ; Γκούτορ, Βίτους, Κάργας, Νόγιοκ, Φαμέγε (46' Νιβάλντο), Βερετίλο, Κομπλένκο (69' Νεχάιτσικ), Φιλίποβιτς (82' Μπαμπάβο), Γιούζεπτσουκ, Σαβίτσκι, Οσουτσουκούο.



 
Top