Ο Ολυμπιακός φέρνει Νάτχο και ανεβαίνει επίπεδο! | Πρωτη news sport

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει σε πολύ καλό
δρόμο την υπόθεση του Ισραηλινού άσου Μπίμπρας Νάτχο και ετοιμάζεται για μία κίνηση που θα κάνει για τα καλά την διαφορά στο κέντρο του.
Σε ηλικία 30 ετών ο Μπίμπρας Νάτχο θα είναι ένα μεταγραφικό... μπαμ για τα δεδομένα του άξονα του Ολυμπιακού και μία προσθήκη... βόμβα για την ελληνική Λίγκα. Αρχηγός της Εθνικής Ισραήλ επί σειρά ετών και παίκτης ικανός να προσφέρει σε όλες τις θέσεις του κέντρου αν και κυρίως είναι οκτάρι. Με ύψος 1.77 μέτρα έχει κάνει καριέρα στη Ρωσία ενώ ξέρει καλά την ελληνική πραγματικότητα έχοντας περάσει από τον ΠΑΟΚ. Παίκτης μεγάλης αξίας με ηγετικά χαρακτηριστικά και ικανός να αλλάξει την ροή ενός αγώνα με τις ενέργειές του.

Τελευταία του χρονικά ομάδα ήταν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πέρυσι είχε 44 αναμετρήσεις με 5 γκολ και 7 ασίστ. Είχε μείνει δίχως συμβόλαιο, έπεσε στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι κινήθηκαν άμεσα ώστε να βάλουν στην τελική ευθεία την περίπτωσή του και να τον κάνουν δικό τους. Με βάση τα τωρινά δεδομένα ο Νάτχο είναι πιο κοντά από ποτέ στο deal με τους Πειραιώτες. Μία υπόθεση που δεν έχει να κάνει με τον Γκιγιέρμε πάντως για τον οποίον παραμένουν οι θετικές ενδείξεις και η αισιοδοξία ότι θα κλείσει.
 
Top